Barnaktiviteter på O.B.C
Ocean Beach Club

Barnaktiviteter

På O.B.C. finns det alltid något att göra för alla barn. Hälsa på i Lollo & Bernie-klubben eller följ med på skattjakt och andra äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie. På Ocean Beach Club - Kreta och Ocean Beach Club - Cypern hittar du alla barnaktiviteter på närliggande Sunwing Family Resort. Vissa aktiviteter har åldersgräns och vissa kostar en slant men det finns alltid något att göra för både små och stora barn!

NYHET! På Ocean Beach Club – Kreta kommer våra minsta gäster att få upptäcka en helt ny värld när de besöker Lollo & Bernie Club i sommar. Våra klubbhus har renoverats och fått ett helt nytt utseende, samt blivit fyllda till brädden med nya, spännande lekmöjligheter.

Roligt för de minsta på O.B.C
Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie Club – Värderingar

I Lollo & Bernie-klubben arbetar vi mot tydliga mål. När barnen är hos oss vill vi att de ska ha roligt – men också att de får en möjlighet att prova på och lära sig nya saker. Tillsammans med Lollo & Bernie har vi därför tagit fram några saker som vi tycker är extra viktiga.

• Ha kul och träffa nya kompisar. I Lollo & Bernie-klubben ska alla vara välkomna
• Gör dans och rörelse till en naturlig del av vardagen
• Lär dig nya saker
• Vara kreativ och utmana dig själv
• Var öppen för nya och spännande äventyr

O.B.C.-FAVORITER

Öppet hus i Mini Land

Lollo & Bernie Club

Flera gånger i veckan är det öppet hus i Lollo & Bernie-klubben, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna för att leka, måla, pyssla eller titta på film. Lollo eller Bernie brukar också dyka upp för lite lek!

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernies minidisco och i Lollo & Bernie-klubben.

AKTIVITETER FÖR ALLA

Rädda Barnen

Rädda Barnen

Ving har ett samarbete med Rädda Barnen Norden på våra egna koncepthotell på Cypern, i Grekland och Spanien. Under sommaren 2023 skänker du 1 euro till Rädda Barnen när ditt barn deltar i aktiviteterna Lollos & Bernies födelsedagskalas eller Lollo & Bernies Mini Stars. Du skänker även 1 EUR om du bokar in ditt barn på Lollos ekologiska citrusmassage eller Bernies ekologiska oljemassage.

Läs mer om vårt samarbete med Rädda Barnen här.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn 3-7 år får träffa nya kompisar och delta i spännande aktiviteter tillsammans med personalen i Lollo & Bernie-klubben. Allt från skattjakt till Lollo & Bernies födelsedagskalas!

Anmälan sker via My O.B.C och betalning sker i receptionen.

Aktiviteten är utan sällskap av målsman. Varför inte passa på att träna under tiden ditt barn har roligt i Lollo & Bernie-klubben.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Minidiscot är veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar kan de små dansa loss till blandade hits. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Familjeyoga

Familjeyoga

Kvalitetstid tillsammans för föräldrar och barn 3-7 år. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan gör övningarna efter egen förmåga.

Personal

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

Resa med bebis

Resa med bebis

Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn. Vi vet att många av våra yngsta gäster gör sin allra första semesterresa till något av våra O.B.C. och därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra hotell.