Barnaktiviteter

På O.B.C. finns det alltid något att göra för alla barn. Små barn kan hälsa på hos våra populära maskotar i Lollo & Bernies Mini Land för att rita, pyssla, leka eller titta på film. Flera gånger i veckan anordnar Lollo & Bernie och deras vänner också spännande aktiviteter, som till exempel skattjakt och äventyr. På Ocean Beach Club - Kreta och Ocean Beach Club - Cypern hittar du alla barnaktiviteter på närliggande Sunwing Family Resort.

Vissa aktiviteter har åldersgräns och vissa kostar en slant men det finns alltid nåt att göra för både små och stora barn!

Roligt för de minsta på O.B.C

Roligt för de minsta

  • Open House i Mini Land
  • Adventure Games med Lollo & Bernie
  • Lollo & Bernie's After Beach
  • Lollo & Bernie's Mini Disco
  • Familjegympa för de minsta
Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på O.B.C. en vanlig dag.*

09.30 - Lollo & Bernie Walk
10.30 - Treasure Hunt
14.00 - Open House, Mini Land
14.15 - Mini Marathon
16.30 - After Beach
19.00 - Meet & Greet, Lollo & Bernie

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

O.B.C.-FAVORITER

Mini Land

Mini Land

Lollo & Bernie bor i Mini Land. Flera gånger i veckan är det öppet hus, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna dit för att leka, måla, pyssla eller titta på film.

Personal

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

AKTIVITETER FÖR ALLA

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Mini Discot är veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar kan de små dansa loss till blandade hits. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Var med på skattjakt, eller kom på Lollo & Bernies födelsedagskalas! Aktiviteterna är för barn 3-7 år.

Anmälan sker via My O.B.C och betalning sker i receptionen.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Några gånger i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår härliga After Beach tillsammans med Mini Land-teamet.

Familjeyoga

Familjeyoga

Kvalitetstid tillsammans för föräldrar och barn 4-7 år. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan gör övningarna efter egen förmåga.

Familjegympa

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Här springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och lite mer fysiska utmaningar för de vuxna.

MER PÅ O.B.C.

Hej då Nappen!

Hej då Nappen!

På O.B.C. kan ditt barn få lämna sin napp i Mini Land. Barnet får ett diplom som bevis på att hon eller han lämnat napptiden bakom sig.

UPPTÄCK MER AV O.B.C.