Barnaktiviteter på O.B.C
Ocean Beach Club

Barnaktiviteter

På O.B.C. finns det alltid något att göra för alla barn. Hälsa på i Mini Land eller följ med på skattjakt andra äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie. På Ocean Beach Club - Kreta och Ocean Beach Club - Cypern hittar du alla barnaktiviteter på närliggande Sunwing Family Resort. Vissa aktiviteter har åldersgräns och vissa kostar en slant men det finns alltid nåt att göra för både små och stora barn!

Roligt för de minsta på O.B.C

O.B.C.-FAVORITER

Öppet hus i Mini Land

Mini Land

Flera gånger i veckan är det öppet hus i Mini Land, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna för att leka, måla, pyssla eller titta på film. Lollo eller Bernie brukar också dyka upp för lite lek!

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie

På O.B.C. dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land.

Personal

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

AKTIVITETER FÖR ALLA

Hej då Nappen!

Hej då Nappen!

På O.B.C. kan ditt barn få lämna sin napp i Mini Land. Barnet får ett diplom som bevis på att hon eller han lämnat napptiden bakom sig.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn 3-7 år får träffa nya kompisar och delta i spännande aktiviteter tillsammans med personalen i Mini Land. Allt från skattjakt till Lollo & Bernies födelsedagskalas!

Anmälan sker via My O.B.C och betalning sker i receptionen.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Några gånger i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår härliga After Beach tillsammans med Mini Land-teamet.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Mini Discot är veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar kan de små dansa loss till blandade hits. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Familjegympa

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Här springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och lite mer fysiska utmaningar för de vuxna.

Familjeyoga

Familjeyoga

Kvalitetstid tillsammans för föräldrar och barn 4-7 år. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan gör övningarna efter egen förmåga.

Resa med bebis

Resa med bebis

Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn. Vi vet att många av våra yngsta gäster gör sin allra första semesterresa till något av våra O.B.C. och därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra hotell.