Resa med bebis
Ocean Beach Club

Resa med bebis

§ Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn. Vi vet att många av våra yngsta gäster gör sin allra första semesterresa till något av våra O.B.C. och därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra hotell. Ovanför babypoolerna, som aldrig är djupare än 50 cm, har vi spänt upp en solskyddande duk, och i Mini Market hittar du både blöjor och barnmat. Glöm det där med att packa väskan full, på O.B.C. finns det mesta för en lyckad semester.

SMIDIGT OCH TRYGGT FÖR DIG MED SMÅ BARN

Lämna barnvagnen hemma

Lämna barnvagnen hemma

På O.B.C. kan du boka barnvagn eller baby-paket där barnvagn ingår.

Om du istället väljer att ta med dig barnvagn får du ett skyddande emballage till vagnen när du reser med Sunclass Airlines. Alla barn under två år får dessutom ta med sig 10 kg bagage.

Läs mer om våra bagageregler.
Läs mer om våra olika barnvagnar.

Baby-paketet

Baby-paketet

I paketet ingår barnsäng, barnstol och fällbar sulky med sufflett. När du beställt ett Baby-paket hemifrån väntar utrustningen på dig i din lägenhet vid ankomst. Det går också bra att beställa endast barnvagn eller endast säng. Baby-paketet och barnsängen är för barn under tre år och sulkyn är för barn under fyra år. Begränsat antal bokningsbara paket.

Läs mer om våra Baby-paket.

Simma lugnt

Simma lugnt

Poolerna på O.B.C. är utformade för att alla barn ska få en så härlig och så trygg badupplevelse som möjligt. Babypoolerna är solskyddade och aldrig djupare än 50 cm. Hotellen har badvakter som vaktar poolerna kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du köpa badblöjor som vi alltid rekommenderar att din bebis använder för att undvika 'olyckor'.

O.B.C Mini Market

O.B.C. Mini Market

I vår egen kvartersbutik hittar du barnmat, fruktpuréer, färsk frukt, våtservetter, blöjor, solkräm, nappar och mjölkersättning. Och givetvis har Lollo & Bernie hängt dit uv-dräkter, simpuffar och andra badleksaker.

Vill du läsa mer om vilka baby produkter hotellet erbjuder kan du besöka hotellens egna informationssajter som du hittar under Mer om hotellet på respektive hotell. Så du behöver aldrig vara orolig för att glömma något i packningen. Allt som behövs för en lyckad semester finns på plats.

Babyaktiviteter på O.B.C

Babyaktiviteter på O.B.C.

Alla barn är välkomna till Lollo & Bernie-klubben för att busa och leka med personalen och andra barn. Barnen brukar också gärna smita upp på dansgolvet och svänga loss när det blir dags för Mini Disco. På O.B.C. kan din baby också säga hej då till nappen tillsammans med Lollo & Bernie. Alla som blir nappfria på semestern får ett fint diplom.