Träning på O.B.C
Ocean Beach Club

Träning på semestern

Om du känner för att röra lite på dig under din semester på O.B.C. finns det gott om träningsmöjligheter. Träna på egen hand i gymmet, eller var med på en träningsklass ledd av SATS-utbildade instruktörer. Både gym och gruppträningspass ingår. I närheten av hotellen finns det också fina löpslingor som personalen kan tipsa dig om

NYHET! Till sommaren 2024 fräschar vi upp både gym och fitness på Ocean Beach Club – Kreta, för att kunna erbjuda dig en ännu bättre träningsupplevelse på semestern.

Aktiv semester med SATS-klasser med utbildade instruktörer

Aktiv semester

  • SATS-klasser med utbildade instruktörer
  • Välutrustade gym
  • Vattengymnastik i poolen
  • Löprundor i närheten av hotellet
  • Personlig tränare
Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på O.B.C. en vanlig dag.*

09.00 - Vinyasa Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Crosstraining
17.15 - Core

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

MER OM TRÄNING PÅ O.B.C.

Fitness

Gruppträning

I samarbete med SATS erbjuder vi gruppträningspass som Core, Tabata, Yoga och Crosstraining (utbudet kan variera från resort till resort). Samtliga gruppträningspass ingår och har en åldersgräns på 15 år.

Vattengymnastik

Vattengymnastik

Hoppa ner i poolen och delta i Vattengymnastik! Våra instruktörer leder passen med glädje och inspiration. Troligtvis Ocean Beach Clubs mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar.

NYHET! Vatten Tabata
Vatten Tabata är ett högintensivt träningspass som äger rum i vattnet. Den kombinerar principerna för Tabata-träning, som innebär korta intervaller av intensiv träning följt av korta viloperioder.

Gym

Gym

På O.B.C. finns gym där du kan träna på egen hand. Läs mer på respektive hotell vad gymmet har för utrustning. På vissa O.B.C. erbjuder vi också Fitness Together där ungdomar och föräldrar kan träna tillsammans.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Följ med på en gymintroduktion med en av våra instruktörer för att komma i gång med din träning. Instruktören går igenom gymutrustningen och hur man använder den tillsammans med deltagarna. Du får även råd om hur du skapar en träningsrutin. Det här är ett tillfälle för dig att ställa alla frågor du har om hur du kommer i gång med din gymträning.

NYHET! Barnpassning under din träning

Nu har du möjlighet att delta på utvalda gruppträningsklasser medan ditt barn blir omhändertaget av vår barnklubbspersonal. Du kan i lugn och ro fokusera på din träning och ditt barn får delta i en rolig rörelseaktivitet. Gäller barn 3-11 år och kommer att finnas ett par gånger i veckan. Begränsat antal.

Yoga

Yoga

Yogaträning lugnar din kropp och själ samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans. Prova våra olika yoga pass så som Yin Yoga som är en lugn och skonsam yogaklass som ökar din flexibilitet och ger dig sinnesro. Vinyasa Yoga en dynamisk form av yoga och inspirerad av det traditionella Vinyasa Yoga-systemet eller Power Pilates som är en rolig, svettig och pigg pilatesklass som verkligen kommer att utmana dina muskler.

Träning på rummet

Träning på rummet

Älskar du att träna på egen hand under semestern? Nu slipper du fylla resväskan med träningsutrustning. Boka vårt tränings-kit där du får låna yoga-matta, gummiband lätt, medium och hård, excertube medium och glidmattor. Du får även en översikt med olika övningar. Allt detta väntar på dig i rummet vid ankomst. Träningen under semestern kan inte bli smidigare och enklare!

Boka en PT under semestern

Boka en PT under semestern

På O.B.C. har du möjlighet att kickstarta din träning under semestern! Med en personlig tränare får du hjälp med att skräddarsy din träning. Oavsett vad du har för mål eller tidigare erfarenhet gör din PT träningen både mer effektiv och motiverande.

Mer information om personlig träning

Tennis

Tennis

På utvalda O.B.C. finns det tennisbanor att boka utan kostnad i receptionen. Här kan du också hyra tennisracket. Bollarna finns att köpa i Minimarket.

Golf

Golf

När du bor på O.B.C. på Gran Canaria har du nära till några av öns bästa golfbanor. Till exempel mästerskapsbanan Anfi Tauro Golf eller Lopesan Meloneras Golf, strax väster om Maspalomas-fyren.

Sportaktiviteter

Sportaktiviteter

Flera dagar i veckan arrangerar Ocean Beach Clubs aktivitetsvärdar olika sportaktiviteter (på utvalda O.B.C.). Aktuellt program hittar du i Holiday Planner på respektive hotell.