Träning på O.B.C
Ocean Beach Club

Träning på O.B.C.

Om du känner för att röra lite på dig under din semester på O.B.C. finns det gott om träningsmöjligheter. Träna på egen hand i gymmet, eller var med på en träningsklass ledd av SATS-utbildade instruktörer. Både gym och träningsklasser ingår. I närheten av hotellen finns det också fina löpslingor som personalen kan tipsa dig om.

Aktiv semester med SATS-klasser med utbildade instruktörer

Aktiv semester

  • SATS-klasser med utbildade instruktörer
  • Välutrustade gym
  • Vattengymnastik i poolen
  • Löprundor i närheten av hotellet
Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på O.B.C. en vanlig dag.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Power Step
17.15 - Core

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

MER OM TRÄNING PÅ O.B.C.

Fitness

Gruppträning

I samarbete med SATS erbjuder vi träningsklasser som Core, Yoga, Crosstraining och Power Step (utbudet kan variera från resort till resort). Samtliga träningsklasser ingår och har en åldersgräns på 15 år.

Vattengymnastik

Vattengymnastik

Hoppa ner i poolen och delta i Vattengymnastik! Våra instruktörer leder passen med glädje och inspiration. Troligtvis Ocean Beach Clubs mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar.

Gym

Gym

På O.B.C. finns gym där du kan träna på egen hand. På vissa O.B.C. erbjuder vi också Fitness Together där ungdomar och föräldrar kan träna tillsammans. På några O.B.C. kan du också boka en personlig tränare. Läs mer på respektive hotell vad gymmet har för utrustning.

Tennis

Tennis

På utvalda O.B.C. finns det tennisbanor att boka utan kostnad i receptionen. Här kan du också hyra tennisracket. Bollarna finns att köpa i Minimarket.

Golf

Golf

Vings golfvärdar finns på plats på Gran Canaria under vintersäsongen. De hjälper dig under de första besöken på banorna om du önskar.

Sportaktiviteter

Sportaktiviteter

Flera dagar i veckan arrangerar Ocean Beach Clubs aktivitetsvärdar olika sportaktiviteter (på utvalda O.B.C.). Aktuellt program hittar du i Holiday Planner på respektive hotell.