För ungdomar på O.B.C
Ocean Beach Club

För ungdomar

O.B.C. har mycket att erbjuda även äldre barn och ungdomar. Här finns en hel del aktiviteter och det är lätt att träffa nya vänner. Ibland arrangerar vi kvällsaktiviteter, till exempel filmvisning med pizza. I Teen Lounge kan du se på film, spela PlayStation 4 och pyssla. På Ocean Beach Club - Kreta och Ocean Beach Club - Cypern hittar du alla ungdomsaktiviteter på närliggande Sunwing Family Resort. Vissa aktiviteter kostar en slant men det finns alltid nåt att göra för både äldre barn och ungdomar!

Roligt för ungdomar

O.B.C.-FAVORITER

Teen Idol

Teen Idol

Vårt skickliga showteam plockar fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Passa på att visa upp dina talanger inför en jublande publik! 8-15 år.

Aktiviteten finns ej på Ocean Beach Club - Gran Canaria.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4, pingis, biljard, andra spel, pyssla, läsa – eller bara hänga med kompisar.

AKTIVITETER FÖR ALLA

Kids Parkour

Kids Parkour

Hoppa högt, hoppa långt, kryp och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination, balans och även självförtroende. 8-11 år.

Chill-out

Chill-out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på aktiviteter tillsammans med vår ungdomsledare.

Creative Time

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.

Flash Mob

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för ungdomar 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller Showteamet för information om tider och repetitioner.

Spa Together

Spa Together

För föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år. Njut av olika typer av kropps- och ansiktsbehandlingar i vårt avkopplande spa.

Familje Crosstraining

Familje Crosstraining

En träningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans – i full fart!

Fitness Together

Fitness Together

En möjlighet för föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år att träna tillsammans, både i gymmet och på utvalda träningsklasser.

UPPTÄCK MER AV O.B.C.