O.B.C Pool & strand
Ocean Beach Club - Cypern
Ocean Beach Club

Pool & strand

Poolområdet på O.B.C. erbjuder sköna bad och avslappning som är genomtänkt in i minsta detalj. Här finns pooler som passar både långa och korta ben. Kring poolerna finns en bra blandning av sköna solstolar, svalkande parasoller och avslappnande sittytor, där du kan njuta av total avkoppling.

NYHET! Till sommaren 2024 ser vi till att alla kommer längta lite extra till poolen. Vi värmer nämligen upp alla barnpooler på våra O.B.C. by Sunwing med solenergi, till 25°C.

Vi har tänkt på allt

Vi har tänkt på allt

  • Alltid nära havet
  • Pool- och strandbadlakan åt hela familjen
  • Fritt byte av pool- och strandbadlakan
  • Babypool med solskydd
  • Avslappnande poolhäng
  • Uppvärmd barn- och babypool till 25°C

BADLIVET PÅ O.B.C.

Pooler för alla

Pooler för alla

På våra O.B.C. finns pooler för alla smaker. Från babypooler (ca 30 cm djupa) med solskydd till familjepooler med svagt sluttande golv. Gratis solstolar och parasoller finns det också gott om.

Nära till havet

Nära till havet

Våra O.B.C. ligger nära havet, utan att du behöver korsa trafikerade vägar eller kryssa mellan andra hotell för att komma fram till stranden. Självklart går det bra att ta med pool- och strandbadlakanet till stranden också.

Pool- och strandbadlakan åt alla!

Pool- och strandbadlakan åt alla!

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På O.B.C. får alla varsin handduk i härlig frotté. Vi värnar om miljön och därför byts inte dessa per automatik, men vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt.

Aktiviteter vid poolen

Aktiviteter vid poolen

Varför inte lämna solstolen en stund och prova vår populära vattengymnastik? Missa heller inte Play & Splash för de yngsta eller Crazy Water Games för äldre barn.