Mat & Dryck på O.B.C
Ocean Beach Club

Mat & Dryck

Maten är en av de stora anledningarna till att O.B.C. har blivit en succé. Med bra råvaror och duktiga kockar har vi sett till att skapa en meny som går hem hos både barn och vuxna. Från den välfyllda frukostbuffén till de lokalt inspirerade lunch- och middagsrestaurangerna.

NYHET! Till sommaren 2024 får restaurangen på Ocean Beach Club – Kreta sig en rejäl ansiktslyftning. Både inne i själva restaurangen och ute på terrassen, med nya ytskikt, möbler och belysning. Upplev en middag med familjen i en lyxig miljö – och med en fantastisk utsikt över havet.

Smarta måltidspaket och mer på O.B.C

Allt du behöver

  • Barn under 12 år äter för 0:-
  • All inclusive och andra smarta måltidspaket
  • Matambassadör för matintoleranta
  • Populärt glasskort för små och stora barn
  • Stort urval av vegetariska rätter
Barn under 12 år äter för 0:-

Barn under 12 år äter för 0:-

Barn under 12 år äter gratis från buffén och/eller Lollo & Bernie-hörnan i restaurangen på Ocean Beach Club i sällskap med betalande vuxen. Frukost, lunch och middag (gäller inte takeaway). På den ordinarie menyn hittar du ännu fler rätter, lagom stora för barn och till halva priset.

SMARTA MÅLTIDSPAKET

Restaurangen på Ocean Beach Club

Restaurangen

Börja med smårätter från vår tapas/mezebuffé, välj sedan en av våra varmrätter, speciellt utvalda av vår kökschef och hans duktiga team. Avrunda med en smakfull dessertbuffé. Här äter du också när du har bokat något av våra Inclusivekoncept. Känner du för att stanna i lägenheten och njuta av en måltid på balkongen finns det alltid något gott att köpa med sig från vår take away meny.

Frukostbuffé

Frukostbuffé

Godare morgon får man leta efter. På O.B.C. dukas det varje dag mellan kl. 07.30 och 10.30 upp en fantastisk frukostbuffé med en massa nyttigheter. Frukt, färskt bröd, fil, yoghurt, flingor, granola, juice, pålägg, korv, ägg, bacon... En sån tur att frukosten lär vara dagens viktigaste mål! Och glöm inte att alla barn under 12 år äter gratis i sällskap av betalande vuxen.

Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive

Gott, bekvämt och billigt. Om du bokar Ocean Beach Inclusive hemifrån så äter du alla frukostar samt fem av sju luncher och middagar på hotellet, och lämnar de övriga två dagarna öppna för infall och utflykter. Dryck till lunch och middag ingår.

Ocean Beach All Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

Bokar du All Inclusive på O.B.C. kan du äta och dricka så mycket du vill under din semester utan att behöva tänka på notan. Och, just det – barn under 12 år äter gratis från buffén och/eller Lollo & Bernie-hörnan i restaurangen på Ocean Beach Club i sällskap med betalande vuxen.

MAT & DRYCK PÅ O.B.C.

Barer på O.B.C

Bar

Välkommen till baren/loungen. Här kan du njuta av fräscha cocktails med färsk frukt, samt barnvänliga drinkalternativ, glass, lättare snacks och kaffe.

Både före och efter middagen kan du ta en drink i baren.

Mini Market på O.B.C

Mini Market

I Mini Market finns allt från vykort, Lollo & Bernie-kramdjur, blöjor och barnmat till godis, solkräm, nybakat bröd, takeaway och drycker.

Allt från vykort, Lollo & Bernie-kramdjur, blöjor och barnmat.

Service till matintoleranta

Service till matintoleranta

Är du glutenintolerant, laktosintolerant eller har någon annan överkänslighet mot födoämnen? På På Ocean Beach Club har vi en matambassadör som är specialiserad på matintolerans. Ambassadören kommer att hjälpa dig på plats på hotellet och fungerar som är en länk mellan dig och hotellets kök. Fyll i detta formulär, senast två veckor före avresa.

Glasskort

Glasskort

Glasskort finns att köpa för alla våra gäster under 12 år. Med kortet i handen kan de unga innehavarna när som helst kvittera ut 10 glassar.