Kryssningar i Panamakanalen

Följ med på en spännande kryssning från Miami eller Los Angeles och upptäck Panamakanalens prakt.

Följ med oss på en oförglömlig kryssning genom Panamakanalen och de spektakulära kusterna i USA och Mexiko. Kryssingarna genom Panamakanalen utgår från soliga Miami eller läckra Los Angeles. Utöver att få resa genom Panamakanalen kan du boka kryssningar med stopp på spännande destinationer som Cabo San Lucas och Puerto Vallarta i Mexico, Cartagena i Colombia och Panama City.

Våra kryssningar genom Panamakanalen utgår från antingen Miami eller Los Angeles - två städer som i sig är destinationer värda att utforska. Miami lockar med sitt pulserande nattliv och konstscen, medan Los Angeles bjuder på Hollywoods glamour och avslappnad strandkultur. Båda städerna är perfekta startpunkter för din resa till de fantastiska platser som väntar längs Panamakanalen och västra USA. Boka din kryssning idag och låt äventyret börja!

Under en kryssning genom Panamakanalen kan du bland annat uppleva:

Cabo San Lucas och Puerto Vallarta på Mexikos västkust

På denna kryssning väntar två av Mexikos mest lockande destinationer. Cabo San Lucas imponerar med sina dramatiska klippformationer och turkosblåa vatten, medan Puerto Vallarta charmar med sina pittoreska stränder och kulturella rikedomar. Upplev det bästa av Mexikos skatter under vår resa.

Cartagena - Colombias färgsprakande huvudstad:

Stig iland i Cartagena och låt dig förföras av dess färgsprakande gator och historiska charm. Den gamla staden, omgiven av karibiska stränder, är en pärla som bjuder på en unik blandning av kolonial arkitektur och moderna intryck.

Panama City - modernitet möter historia

Utforska den moderna och historiska sidan av Panama City. De imponerande skyskraporna står i kontrast till de kullerstensgator och gamla byggnader i Casco Viejo. En smakfull blandning av nutid och historia.

Panamakanalen:

Ingen kryssning genom Panamakanalen är komplett utan att uppleva detta natursköna underverk. Se fartygen följa den fascinerande slingrande vägen mellan haven, en upplevelse som sätter pricken över i på din resa.

Hitta din kryssning genom Panamakanalen

Våra kryssningar genom Panamakanalen

Upplev mer på en kryssning

Därför ska du kryssa med Ving x

Därför ska du kryssa med Ving

När du bokar en kryssning med oss kan du känna dig trygg. Paketreselagen gäller och vi ser till att du kommer i god tid till din kryssning, ibland också med övernattning på hotell kvällen innan.

  • Flygresa ingår alltid
  • På flera kryssningar ingår även hotell
  • Helpension ingår (boka till dryckespaket för en kryssning med All Inclusive)