Kryssningar med Costa Cruises

Costa Cruises passar barnfamiljer, ensamstående och par i alla åldrar som uppskattar en livlig atmosfär med mycket aktiviteter och levande musik. Här trivs också du som uppskattar italiensk mat och livsstil uppblandat med många internationella inslag. När du kryssar med Costa Cruises kan du lämna smokingen hemma – på kvällarna gäller stilig klädsel, utan formella krav.

På Costa Cruises fartyg är det ”Cruising Italian Style” som gäller. Alla restauranger serverar specialiteter tillagade med den kärlek till mat som italienarna är kända för. Underhållningen på kvällstid är varierad med teaterföreställningar, shower och musik.
Läs mer När skeppet ligger i hamn finns det en rad utflykter att välja mellan. Allt från avslappnande turer där du tar del av lokal natur och kultur, till mer energiska och sportorienterande utflykter. Du kan låna cyklar ombord på alla Costa-fartyg och uppleva resmålen på ett helt nytt sätt.Dölj

Varför Costa Cruises?

• Bra barnrabatter
• Passar alla åldrar
• Stort utbud av aktiviteter
• Måltider ingår
• Dricks ingår
• Shower och underhållning

> Viktig att veta om kryssningar

HITTA DIN KRYSSNING HÄR

Här kan du kryssa med Costa

RESEFÖRSLAG MED COSTA CRUISES

Barnvänliga kryssningar

När du tar med familjen på kryssning kommer ingen vara rastlös. Ombord på fartygen finns det barnklubbar, klätterväggar, vattenland, bio och mycket, mycket mer.

HYTTKATEGORIER PÅ COSTA CRUISES

Dryckespaket ingår i vissa hyttkategorier när du kryssar med Costa Cruises, se översikt nedan. Där kan du också läsa mer om vad som ingår i de olika hyttkategorierna på Costa Cruises

Läs mer Basic-hytt:
• Dricks till personalen
Detta paket passar dig som vill kryssa till bästa möjliga pris
 
Classic-hytt:
• Dricks till personalen
• Dryckespaket (Pranzo & Cena)
• WiFi (250 MB per person per kryssning)
Detta paket passar alla som gillar att ta ett glas vin eller en öl för maten. Du kan njuta av ett urval av vin, öl och läsk varje dag för både lunch och middag.
 
Premium-hytt:
• Dricks till personalen
• Dryckespaket Più Gusto
• WiFi (250 MB per person per kryssning)
Detta paket är perfekt för dig som älskar cocktails, före och efter middagen. Förutom uppfriskande läsk. vin, öl och Illy-kaffe, innehåller Più Gusto ett urval av 34 olika typer av cocktails, både med och utan alkohol.
 
Deluxe-svit:
• Dricks till personalen
• Dryckespaket Intenditore
• WiFi (250 MB per person per kryssning)
Detta paket passar finsmakaren som kommer att njuta av de allra bästa likörerna och champagnen under semestern. Njut av obegränsade drycker från drinkmenyerna (pris upp till 9 euro). Detta är också det enda paketet som innehåller drycker från minibaren och kan serveras i hytten. Paketet för verkliga livsnjutare!
 
Om du har bokat Classic-hytt kan du uppgradera till "Più Gusto" eller "Intenditore" dryckespaket. Ovanstående paket ingår för resenärer som är 18 år eller äldre. För barn och ungdomar under 18 år ingår ett liknande paket utan alkoholhaltiga drycker.
Dölj

Fartyg hos Costa Cruises

AVSLAPPNAD ATMOSFÄR PÅ COSTA CRUISES

Det italienska köket, den livliga stämningen, livsglädjen och den avslappnade elegansen som råder ombord på Costa Cruises fartyg kan summeras med orden "la dolce vita" - det ljuva livet.

Det italienske kjøkken på Costa
”Cruising Italian Style”

På Costa serverar alla restauranger specialiteter tillagade med den kärlek till mat som italienarna är kända för. Upplev stjärnkocken Bruno Barbieri, eller en av de andra fina restaurangerna, och avsluta med en espresso i kaffebaren.

Aktiviteter på Costa
Arrangemang

Det är alltid något som händer ombord, dag som natt. Gillar du roliga evenmang och fester får du inte missa La Notte Bianca, när alla klär sig i vitt, eller karnevalen La Mascherada.

Barnebasseng og barneklubber hos Costa
Costa för barn och ungdom

Det är kul att vara barn ombord på Costa Cruises fartyg. De yngsta gästerna kan möta Peppa Gris i barnklubben, och det finns klubbar anpasade för barn och ungdomar upp till 17 år. Var "Kapten för en dag" eller lek i vattenlandet.

Utflykter med Costa
Stort utbud av utflykter

När skeppet ligger i hamn finns det en rad utflykter att välja mellan. Allt från avslappnande turer där du tar del av lokal natur och kultur, till mer energiska och sportorienterande utflykter. Du kan låna cyklar ombord på alla Costa-fartyg och uppleva resmålen på ett helt nytt sätt.