Se hotell (10)

Resor till Antigua

Antigua
Antigua är en av Karibiens mer okända pärlor, med vacker natur och glasklart vatten. Res med Ving till ön med 365 stränder, en för varje dag på året.
Turkosblått hav, vajande palmer och vita stränder. Men också god mat, spännande utflyktsmål och skön stämning. Antigua erbjuder det bästa av Karibien – i ett lagom stort format. När du reser med Ving kan du själv välja avresedatum och hur länge du ska vara borta. Kort sagt en möjlighet att skräddarsy din resa.

Vings Antigua

Antigua är i första hand känt för sina vita, vackra stränder. De flesta av de 365 stränderna ligger på den västra sidan av ön, i skydd för vinden. Förutom sol och bad finns det en hel del vattensporter att roa sig med vid stränderna. På den västra sidan ligger också merparten av Vings noggrant utvalda hotell. Reser ni till Antigua på tu man hand kan vi till exempel rekommendera Galley Bay Resort & Spa, ett trevligt och romantiskt All Inclusive-hotell med en åldersgräns på 18 år.

Att se och göra

Det finns mer att upptäcka när du besöker ön. Det gamla örlogsvarvet Nelson's Dockyard är väl värt en utflykt, precis som Shirley Heigths där människor samlas varje dag för att njuta av öns mest spektakulära solnedgång. I huvudstaden St John's kan du ägna dig åt shopping av det enklare slaget om andan faller på. På Antigua är det generellt bra klass på restaurangerna, med rätter som ofta bjuder på en härlig blandning av europeiska, karibiska och afrikanska influenser.

Våra kunder om Antigua

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Antigua