Golf i Playa del Cura, Gran Canaria

Njut av en härlig semester i Playa del Cura.

En pärla mellan Puerto Rico och Puerto de Mogán. Bästa golfsemestern får du om du bor på fina Sunprime Riviera Beach.

Playa del Cura har en liten badvik med grovkornig sand och småsten där du verkligen kan koppla av och njuta av semestern. Och du kan alltid ta dig till Amadores, där det finns en riktigt fin strand. Ortens lilla centrum består av ett litet shoppingcenter med ett ganska begränsat urval av restauranger, barer och andra nöjen. Men är du sugen på att verkligen slå klackarna i taket är det inte långt till vare sig Puerto Rico eller Playa del Inglés. Tauritodalen med byn Taurito ligger granne med Playa del Cura.

Läs mer om Playa del Cura Dölj text

Anfi Tauro Golf
På Anfi Tauro Golf kan du spela på en helt ny 18-håls mästerskapsbana, samt en 9-hålsslinga. Anläggningen ligger mitt i ett enastående landskap nära Amadores, omgiven av vackra palmer, insjöar, forsar och imponerande vulkaniska klippor. Golfbanan, som är byggd i Arizona-stil, är designad av de välkända amerikanska arkitekterna von Hagge, Smelek och Baril. En underhållande golfupplevelse som passar både medelgolfare och singelspelare.

Salobre Golf & Resort
Den här anläggningen har två underbara 18-hålsbanor som är byggda i ett landskap som är typiskt för södra Gran Canaria. Utsikten över Atlanten är magnifik och likaså vyn över de vackra bergen inåt ön. Södra banan är en 6.112 meter lång skapelse med en konventionell fördelning med fyra par 5-hål, nio par 4 och fem par 3. Framför allt är det höjdskillnaderna på banan som gör en rond spännande och utmanande. Filosofin bakom Salobre Golf är att erbjuda service som golfaren inte kan hitta på någon annan golfbana på Gran Canaria. Salobre Golf har lyckats med det, och man känner sig verkligen välkommen. Allt är mycket professionellt genomfört. Här kan du njuta av precis samma fina service som på en finare Country Club i USA.

Lopesan Meloneras Golf
Lopesan Meloneras Golf är en ny och mycket vacker 18-hålsanläggning strax väster om Maspalomas-fyren. Det är en sann naturupplevelse att spela på denna palmklädda bana, med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten som sällskap. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten och vissa sätter kunnandet och koncentrationen på ordentligt prov, med spel över raviner och djupa dalar. Lopesan Meloneras Golf är ritad av banarkitekten Ron Kirby och passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.

Så tyckte andra om Playa del Cura

betyg
Barnvänligt
2,7
Stränder
3
Sevärdheter
2,1
Mat & Dryck
3,4
Sport/Äventyr
2,4

Samlat hotellbetyg 4,2

Betyget baseras på 6611 svar.

Populära hotell - Playa del Cura


Visar 1 hotell av 3 på resmålet
Visa alla hotell
  • O.B.C. by Sunwing
Ocean Beach Club - Gran Canaria - allt för en lyckad barnsemester.Visa fler bilder

Ocean Beach Club - Gran Canaria, Playa del Cura
 

Playa del Cura, Gran Canaria

Gästernas betyg 4,5
Gästernas betyg 4,5

Direkt vid stranden i Playa del Cura på Gran Canarias västra kust ligger vårt Ocean Beach...

  • Pool
  • Barnpool
  • Bar
  • Restaurang
  • Närmaste centrum: 200 m
  • Strand/bad: 0-100 m
  • Internet
Visa på karta

Lollo & Bernie

 
Välj Ocean Beach Club - Gran Canaria
Visar 1 hotell av 3 på resmålet
Visa alla hotell