Kan du se dig själv här?
LYXIGT BOENDE
PÅ KANARIEÖARNA
Ocean Beach Club, Gran Canaria

Unna dig själv det bästa

Föreställ dig en plats med natursköna omgivningar, soligt klimat, vackra stränder och boende med snygg design och hög komfort. Välkommen till Kanarieöarna.

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Ocean Beach Club är vårt lyxiga designhotell för hela familjen. Med en avslappnad atmosfär kan du njuta av uppvärmda pooler, rum med poolaccess och smakfullt inredda lägenheter med stolar från Eames, gardiner från Himla och framför allt en fantastisk utsikt över Atlanten.

Ocean Beach Club är vårt lyxiga designhotell för hela familjen.

Sheraton Gran Canaria Salobre

En elegant miljö med en infinity-pool högt upp i bergen ovanför Costa Meloneras. Ta en cykeltur i de vackra omgivningarna eller unna dig en behandling på hotellets spa-avdelning.

En elegant miljö med en infinity pool högt upp i bergen ovanför Costa Meloneras.

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Här bor du bekvämt i rum eller lägenhetssviter med designmöbler och smakfull inredning. Radisson Blu Gran Canaria har ett trevligt poolområde med två pooler och spa för extra avkoppling.

Här bor du bekvämt i rum eller lägenhetssviter med designmöbler och smakfull inredning.

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort är ett exklusivt hotell i Costa Meloneras med spännande arkitektur, fina inredningsdetaljer och en vacker trädgård. Vi gissar att du kommer att spendera en stor del av din semester vid hotellets läckra solterrass.

Ett exklusivt hotell i Costa Meloneras med spännande arkitektur, fina inredningsdetaljer och en vacker trädgård.

Sunprime Atlantic View

I Playa del Inglés hittar du vårt moderna hotell för vuxna, där du bor i lyxiga sviter med modern design. Hotellet har tre uppvärmda pooler och en åldersgräns på 16 år.

I Playa del Inglés hittar du vårt moderna hotell för vuxna, där du bor i lyxiga sviter med modern design och hög komfort.

Baobab Suites

Välkommen till ett lyxigt hotell med rymliga och välutrustade lägenheter i en rofylld miljö på Teneriffa. Våra gäster har gett detta hotell betyget 4,9 av 5.

Välkommen till ett lyxigt hotell med rymliga och välutrustade lägenheter i en rofylld miljö på Teneriffa.

Bahia de Lobos

Bahia de Lobos är ett trevligt All Inclusive-hotell, med gångavstånd till Waikiki Beach, en långgrund liten sandstrand mitt i centrumkärnan.

Bahia de Lobos är ett trevligt All Inclusive-hotell, med gångavstånd till Waikiki Beach.

HITTA DIN RESA