• barnvänligt

Sunwing Kallithea Beach

 • Ligger på stranden
 • Lägenheter med poolaccess
 • Barn under 12 år äter gratis
fr.13.590:-
Se tillgängliga rum
skip links

Grekisk bykänsla vid havet

Sunwing Kallithea Beach är ett av våra absolut mest populära hotell. Här njuter du av grekisk bykänsla, gott om aktiviteter – och skön avkoppling. Här finns allt från välplanerade poolområden och trevliga restauranger till barnklubb med Lollo och Bernie.

NYHET! Till sommaren 2024 har vi flera nyrenoverade nyheter i lägenhetsbyggnaden Helios. Det finns nu ännu fler lägenheter med poolaccess. Här lanserar vi även vårt allra senaste lägenhetskoncept "Happy Baby Splash Pool" där poolen är anpassad för våra minsta gäster, 25 cm djup och med solskydd. Tänk att ha en privat splash pool i anslutning till den egna terrassen!

Hotellfakta

 • Pool
  3 st
 • Barnpool
  Ja
 • Restaurang
  3 st
 • Bar
  2 st
 • Hiss
  Ja, delvis
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  4 km
 • Närmaste strand/bad
  100 m
 • Vattenrutschbana
  Ja
Poolområdet vid huvudbyggnaden Athena
Tvårumslägenhet ROYAL POOL SUITE, stor terrass mot poolområdet med direkt access till privat, delad pool
I bufférestaurangen på Helios kan du botanisera bland generösa bufféer
Vings populära maskotar - giraffen Lollo och björnen Bernie
Sunwing
Sunwing Family Resorts är våra absolut bästa familjehotell. Poolerna är barnvänliga, lägenheterna rymliga och Lollo & Bernie finns på plats för att roa barnen. För de vuxna finns träningsmöjligheter och spa.
 • Ligger på stranden
 • Lägenheter med poolaccess
 • Barn under 12 år äter gratis
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Travelife-certifierat hotell
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Välkommen till ett ännu bättre Sunwing Kallithea Beach! Till sommaren kan du se fram emot uppfräschade lägenheter, fler lägenheter med poolaccess och Happy
Baby Splash Pool-lägenheter, med privat plaskpool för familjens minsta. På Sunwing Kallithea Beach är det verkligen nära till allting. Det är bara ett av de skäl som gör att våra gäster
kommer tillbaka år efter år. Här, på Rhodos nordöstra kust, får hela familjen en avkopplande semester i vackra gröna omgivningar och med ett äkta grekiskt gemyt.
NYHET! Till sommaren 2024 har vi flera nyrenoverade nyheter i lägenhetsbyggnaden Helios på Sunwing Kallithea Beach. Här lanserar vi vårt allra senaste lägenhetskoncept "Happy Baby Splash Pool" där poolen är anpassad för våra minsta gäster, 25 cm djup och med solskydd. Tänk att ha en privat splash pool i anslutning till den egna terrassen. Det perfekta valet för dig som reser med små barn!
Vi kommer även att erbjuda ännu fler av våra omåttligt populära lägenheter med privat poolaccess. Dessutom har flera av våra Family-lägenheter i Helios blivit renoverade och övriga har fått en uppfräschning, läs mer under fliken Boende. Och, du kan nu även boka våra populära Lollo & Bernie Suites i byggnaden Triton. Välkommen till ett ännu bättre Sunwing Kallithea!
En annan anledning till Sunwing Kallithea Beachs popularitet är poolområdena, det ena vid huvudbyggnaden Athena och det andra vid lägenhetsbyggnaden Helios. Här finns babypooler som är 30 cm som djupast och simkunniga barn kastar sig gärna i den stora äventyrspoolen med vikar, bukter och sluttande botten. Det finns också vattenrutschbanor vid de båda poolområdena, för extra hisnande poollek.
Vill du ha en extra guldkant på din semester? Då rekommenderar vi dig att boka någon av våra Royal Suite med en stor härlig terrass eller direkt poolaccess. Reser du med mindre barn kan vi tipsa om våra Happy Baby-lägenheter med extra utrustning för de allra minsta. På Sunwing Kallithea Beach finns ett boendealternativ för alla.
Fino Restaurant & Grill och resortens bar är anläggningens medelpunkt. Här kan du sitta ute i den varma natten och se showerna. Kvarterskrogen Costas Kitchen ligger lugnare vid strandkanten med en fantastisk utsikt över havet. Hotellområdet är grönt och lummigt, med små promenadvägar som leder ner till stranden, där du kan njuta av härliga bad i det kristallklara vattnet.
Sunwing Kallithea Beach ligger direkt vid havet, i lugna omgivningar. Du hittar ett stort utbud av restauranger, butiker och andra nöjen i Rhodos Stad, som ligger ca 4 km från hotellet.
Internet
WiFi Internet ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunwing
På hotellets informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunwing, tillsammans med annan användbar information.
Vår service
Vår personal finns på hotellet redo att se till att du får en lyckad semester. Som gäst på våra Sunwing Family Resorts har du tillgång till vår service i Help Desk dygnet runt. Här kan du boka utflykter och hyrbil samt få tips och råd om allt från hotellets utbud till var du finner den bästa shoppingen och finaste stränderna. Självklart försöker vi också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp så du får en skön och avkopplande semester.
Sunwing i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Sunwing Kallithea Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Kallithea Beach på Facebook eller följ hotellet på Instagram.
Rökfritt
Sunwing Kallithea Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.
Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Lägenheter som passar för rörelsehindrade personer finns att boka. Du hittar dem under lägenhetstypen Family.
Nivåskillnader inom hotellområdet. Ramper ner till stranden.
Säsong
Hotellet är öppet från april till början av november.
På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.
Övrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. Bankomat finns på hotellet, vid Mini Market. Tvättomat mot avgift.
Byggnadsår samt renoveringar: Läs mer under Boende - hotellbyggnader
534 lägenheter. Hiss: I Athena och i vissa delar utav Helios.
Luftkonditionering: Ja.
Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.
Vill du veta mer om respektive byggnad och när lägenhetstypen byggdes samt renoverades kan du läsa mer under Boende-Hotellbyggnader.
Hotellmanager
Themis Kriara

Skatter & avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Under perioden november-februari är skatten ungefär hälften av beloppen ovan inom respektive klassificering.

Hotellets officiella rating är 4.

Boende

På Sunwing Kallithea Beach är det verkligen nära till allting. Här, på Rhodos nordöstra kust, får hela familjen en avkopplande semester i vackra gröna omgivningar och med ett äkta grekiskt gemyt.

NYHET! Till sommaren 2024 kommer du att mötas av många nyrenoverade lägenheter i byggnaden Helios på Sunwing Kallithea Beach. Family-lägenheterna med balkong mot omgivningarna, mot poolområdet, mot havet, mot poolområdet och havet, med begränsad havsutsikt samt stor balkong mot omgivningarna har blivit renoverade och har fått nya badrum, kök, golv, soffor, belysning och textilier. Övriga lägenheter har fått en uppfräschning.

I Helios vi även vårt allra senaste lägenhetskoncept "Happy Baby Splash Pool" där poolen är anpassad för våra minsta gäster, 25 cm djup och med solskydd. Tänk dig att ha en nyrenoverad lägenhet med en privat splash pool i anslutning till den egna terrassen! Bekvämt, enkelt och praktisk för dig som reser med små barn och inte vill trängas i babypoolen utan hellre tar det lugnt på terrassen.

Vi kommer även att erbjuda ännu fler av våra omåttligt populära lägenheter med privat poolaccess. Dessutom kan du nu även boka våra populära Lollo & Bernie Suites i byggnaden Triton.

NYHET! Nu kan du streama dina favoritprogram även på semestern på rummet.

Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Ariadne? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Athena? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Helios? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Poseidon? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Triton? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Bokar du Ving Solo/Lilla familjen bokar du en specifik byggnad och låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. När du bokar Sunwing Joker låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. Du får alltid en rumstyp som ingår i vårt ordinarie utbud och får först veta vilken rumstyp det blir vid ankomst till hotellet. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern när du bokat Sunwing Joker. Städning och poolhanddukar ingår.

Happy Baby Splash Pool - Nyhet!

Lägenheter för dig som reser med riktigt små barn. Här kan du bada i pool för de allra minsta direkt från din egen terrass!

Helios