Se hotell (1)

Resor till Koh Mook

Koh Mook betyder Pärlön, en fridfull ö med fina stränder och härlig grönska, som gjort för en resa på tu man strand.
Strax utanför den vidsträckta Trangkusten, söder om Koh Lanta, ligger den lilla fridfulla ön Koh Mook. Här tillbringar man det mesta av sin semester på det sätt de flesta tänker sig en resa till Thailand, med tårna i sanden och med dagslånga behandlingar av solen och det varma vattnet. Tycker du om att dyka eller snorkla har du ytterligare ett skäl att resa hit. Vattnet runt ön är rikt på färggranna fiskar.

Emerald Cave – ett måste att besöka

Öns mest kända attraktion är naturfenomenet Emerald Cave, smaragdgrottan dit man kan resa med båt och sedan simmar in i. När man till slut når målet uppenbarar sig en vacker lagun omgiven av branta klippor, där man bara skymtar himlen genom ett stort hål i berget. En härlig upplevelse! Det finns flera öar i närheten att göra utflykter till, t ex Koh Ngai och Koh Kradan.

Vings hotell – vid stranden

Vårt hotell Sivalai Resort ligger på en udde med kritvita stränder på ömse sidor. Det skapar en avkopplande atmosfär där du bor i någon av strandvillorna. På hotellet finns både restaurang, pool och barnpool, och vill du ha lite omväxling under din resa är det inte mer än en kilometer till närmaste by, där det finns några mindre, lokala restauranger.

Kombinera med andra resmål

Många väljer att kombinera Koh Mook med andra resmål, till exempel Ao Nang eller Koh Lanta. Med Ving är det enkelt att sätta ihop sin egen drömresa. Eftersom du reser med reguljärflyg kan du boka en resa både sommar och vinter, med det avresedatum och den reslängd som passar dig.

Våra kunder om Koh Mook

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Koh Mook