Se hotell (14)

Resor till Ao Nang

Vackra Ao Nang och dess skärgård lockar både soldyrkare, klättrare och snorklare att resa hit för att njuta av stränderna, dykningen och avkopplingen.
Ao Nang-stranden är vad vi brukar kalla en "eftermiddagsstrand", inte särskilt bred och med korallsand blandad med småsnäckskal. Men i området finns några av Thailands vackraste vita stränder, bland annat den berömda Railay Beach och de små paradisöarna Koh Poda och Chicken Island. Du kan enkelt resa dit och till andra öar i området med båt från stranden i Ao Nang. Vill du dyka och snorkla på något av de många större och mindre reven i vattnen utanför Ao Nang finns en uppsjö av arrangerade turer.

Bo som du vill

Reser du med Ving till Ao Nang kan du alltid hitta ett hotell som känns rätt. Med ett tiotal hotell att välja mellan, från enkel budget till glittrande lyx, så kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar dig och din semester. Vill du bo billigt och centralt kan vi rekommendera The Verandah, medan Centara Grand Beach Resort & Villas ligger alldeles vid stranden, ett litet stycke från centrum i Ao Nang.

Äventyr på nära håll

Vattnet utanför Krabi är kristallklart och under en resa hit kan man få se både revhajar, sköldpaddor, grottor och skeppsvrak. Ao Nang är trevligt och välordnat, med mysiga barer och restauranger längs huvudgatan och strandgatan. Däremot är nöjeslivet inte särskilt utvecklat. Vill du se en mer thailändsk stad ska du resa in till provinshuvudstaden Krabi. Missa inte ett besök på nattmarknaden, där du kan fynda allt från kläder till hantverk, elektronik och grönsaker. Från Ao Nang till Krabi kan du resa på 20 minuter med tuk tuk.

Valfrihet med Ving

Bokar du en resa till Ao Nang kan du välja mellan bekväm charter med fasta reslängder eller skräddarsydda resor med reguljärflyg på de tider som passar dig, året runt. Självklart kan du också kombinera två olika resmål under din semester, så att du får se och uppleva dubbelt så mycket.
Bra att veta
  • Strandnära hotell
  • Prisvärt boende
  • Kombinera resmål
  • Spännande utflykter
  • Många restauranger

Våra kunder om Ao Nang

SÖK DIN RESA TILL Ao Nang