Se hotell (4)

Resor till Railay Beach

Railay Beach lockar sol- och badentusiaster, men även klättrare, snorklare och dykare lägger gärna en resa hit.
Railay Beach består av stränder som är inramade av dramatiskt höga och sköna kalkstensklippor på varsin sida av en udde. Den största stranden, West Railay Beach, är också den bästa för bad. Här kan du sträcka ut dig på den flera hundra meter långa och breda sandstranden, och när badsuget slår till har du ett långgrunt, klart och fint vatten att svalka dig i. En stor fördel med Railay, förutom det som naturen bjuder på, är att denna halvö saknar vägar och därmed trafik som irriterar. Ett annat plus, åtminstone för dig som föredrar lugn och ro, är att det bara går att resa till Railay Beach med båt från Krabi stad eller Ao Nang. Och när du blir hungrig finns det en hel del matställen, så gott som alla bungalower och hotell har egna restauranger. Vill du äta thai rekommenderas seafood. Men de vanligaste västfavoriterna finns också på menyerna.

Klättring, dykning och snorkling

På Railay dominerar unga, aktiva och internationella turister, som väljer att resa hit för att klättra i de dramatiska klippor som kantar halvön. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren, här finns kurser för alla nivåer. Andra populära aktiviteter är dykning, snorkling och kanotutflykter.

Vings hotell

Flera av Vings hotell ligger vid någon av halvöns vackra stränder så du har aldrig långt till ett bad när andan faller på, och det finns en bra bredd på hotellen, från enkelt och bekvämt till lyxigare varianter med vackra trädgårdar och välutrustade spa.

Två resmål på en resa

Om du bokar din resa hos Ving kan du boka två olika resmål, med en vecka på varje. Kanske du vill börja med en intensiv klättringsvecka i Railay Beach och sedan avrunda med en avkopplande vecka på stranden i Klong Muang. Ving erbjuder flera olika kombinationer för att alla ska hitta sin semester.
Bra att veta
  • Strandnära hotell
  • Kombinera resmål
  • Fina sandstränder
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Railay Beach

SÖK DIN RESA TILL Railay Beach