Se hotell (3)

Resor till Klong Muang

I Klong Muang väntar en lång strand, härligt vatten och en lugn atmosfär som ger dig en verkligt avkopplande resa.
Klong Muang är en fridfull liten fiskeby norr om staden Ao Nang. Hit ska du resa om du vill ha lugn och ro, lyxigt boende och nära till stranden. Närheten till Ao Nang gör också att du lätt når många öar i den fantastiska skärgården, eftersom många båtturer arrangeras härifrån. Klong Muang är, liksom flera av Krabi-provinsens fiskebyar, känd för sina underbara fisk- och skaldjursrätter. Restaurangerna är ganska få och ofta enkla, men vilken du än väljer kan du räkna med riktigt god thailändsk mat. På hotellen är utbudet mer varierat och du kan beställa rätter från många matkulturer – allt av riktigt hög klass. Därför är det också dyrare att äta på hotellet än på de lokala restaurangerna. Byns nöjesliv begränsar sig till ett fåtal barer, men på hotellen anordnas ofta trevliga kvällar med både musik och dans.

Sandstrand för dig som vill koppla av

Klong Muang-stranden sträcker sig längs hela byn och består till största delen av mjuk och finkornig sand. Skillnaden mellan ebb och flod är stor, och bäst badar du när vattnet är högt, eftersom det vid lågvatten kan sticka upp koraller. Här finns inga strandförsäljare som stör dig och det är glest mellan strandbesökarna. Med andra ord – det här är en drömtillvaro för dig som vill koppla av och bara njuta av din resa.

Lyxigt boende i Klong Muang

Om du vill boka en lyxig och elegant resa med strandläge, ska du ta en titt på Klong Muang. Här väntar hotell med både spa och gym om du vill ha lite omväxling till den härliga stranden, och både service och komfort ligger på topp.

Klong Muang året runt

Med Ving kan du resa till Klong Muang året runt, både sommar och vinter. Du bokar din resa med reguljärflyg, med de avresetider och den reslängd som passar dig. Så får du hela resan i ett paket; flyg, hotell och transfer. Vill du sedan kombinera din resa till Klong Muang med ännu ett resmål så kan det också ordnas.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Kombinera resmål
  • Fina sandstränder
  • Lokala restauranger
  • Lugn och ro

Våra kunder om Klong Muang

SÖK DIN RESA TILL Klong Muang