Golfresor till Spanien

Golfresor till Spanien

Spela golf i Spanien

Vill du spela golf i Spanien har vi flera resmål för golfresor som har ett skönt klimat, bra banor, vacker natur och hotell av god kvalitet.

Skräddarsy en golfresa eller golfweekend med familj och vänner med oss. Du bokar flyg och boende med oss och tack vare vårat samarbete med Greenfee365 kan du boka speltider på ett stort antal golfbanor i Spanien innan avresa.

Den spanska golfsäsongen pågår året runt och vill du spela golf under sommarsäsongen är Mallorca det perfekt golfresmålet med fina banor och ett brett utbud av hotell. På Gran Canaria, Teneriffa och La Gomera kan du tack vare det härliga klimatet på kanarieöarna med fördel spela golf året runt, sommar som vinter.

Fördrar du spanska fastlandet finner du här ett flertal resmål perfekta för golfresor och golfweekends. Ut efter sydkusten hittar du bland annat Costa del Sol och Costa Blanca som har ett brett utbud av golfbanor av olika karaktär och svårighetsgrad.

Vi erbjuder direktflyg med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines till både Mallorca, Teneriffa och Gran Canaria från flera flygplatser i Sverige. Till spanska fastlandet kan du flyg med reguljärflyg med flexibla reslängder året runt.

Flyg med Ving till Spaninen och spela golf på härliga resmål med fina, utmanande och varierande banor.

Greenfee365 logga

Greenfee365

Tillsammans med vår samarbetspartner, Greenfee365, kan vi erbjuda bokning av greenfee på ett flertal golfbanor över stora delar av Spanien, både på fastlandet, Balearerna och Kanarieöarna. Du väljer själv vilka banor och hur mycket du vill spela golf under din semester. Vill du planera en golfweekend eller golfresa till Spanien kan du boka in ett flertal starttider.

Tips på golfresmål i spanien

Golfresa longstay

Longstay golfresa

Är du sugna på en lite längre golfsemester är en longstay golfresa till Spanien det perfekta valet. Vi erbjuder under vintersäsongen längre reslängder till både Mallorca, Teneriffa och Gran Canaria. Vi hjälper gärna till med bokning av flyg, hotell och hyrbil.

Starttiderna för golfen bokar du enkelt via vår samarbetspartner Greenfee365. De har ett bra utbud av goflbanor på Mallorca, Teneriffa, Gran Canaria och andra resmål i Spanien.

Rekommenderade Golfhotell i Spanien

Hotelltips för golfresan till Mallorca, Gran Canaria eller Teneriffa

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch.

Bra hotell för golf på Gran Canaria

Salobre Hotel Resort & Serenity

Vackert golfhotell med god service och hög lyxfaktor. Här bor du i Salobre, högt uppe i bergen ovanför Costa Meloneras och har goda möjligheter både till avkoppling och till en aktiv semester.

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecina

Jardin Tecina är La Gomeras bästa hotell, byggt i vacker, klassisk kanarisk stil. Hotellet ligger lugnt på en udde högt över havet med en härlig utsikt.

Förenkla golfspelandet med en hyrbil

Gör det enkelt för dig när du vill golfa på semestern. Med en hyrbil har du valfrihet att åka till vilken bana du vill, när du vill! Dessutom har du alltid plats för golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYGET

Golfbagar
Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Transfer av golfbagar mellan flygplatsen och hotellet ingår inte utan bekostas av resenären. Golfbagar tas med i transferbussen i mån av plats och då mot en mindre avgift.

Vagn
Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.