Spela golf i Spanien

Vill du spela golf i Spanien har vi flera resmål för golfresor som har ett skönt klimat, bra banor, vacker natur och hotell av god kvalitet.

Skräddarsy en eller flera golfresor med familj och vänner med oss. Du bokar flyg och boende med oss och golftiderna själv direkt med banan.
 
Läs mer Den spanska golfsäsongen pågår året runt och vill du spela golf under sommarsäsongen är Mallorca det perfekt golfresmålet. På Gran Canaria, Teneriffa och La Gomera kan du tack vare det härliga klimatet på kanarieöarna med fördel spela golf året runt, sommar som vinter.
 
Spela golf i Spanien på härliga resmål med fina, utmanande och varierande banor. Vi erbjuder direktflyg med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines till både Mallorca, Teneriffa och Gran Canaria från flera flygplatser i Sverige.
 
Dölj

Tips på golfresmål i spanien

Rekommenderade Golfhotell i Spanien

Hotelltips för golfresan till Mallorca, Gran Canaria eller Teneriffa

GOLFBAG PÅ FLYGET

Golfbagar
Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Transfer av golfbagar mellan flygplatsen och hotellet ingår inte utan bekostas av resenären. Golfbagar tas med i transferbussen i mån av plats och då mot en mindre avgift.
 
Vagn
Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.