Golf på Gran Canaria

Spela golf på Gran Canaria som erbjuder golfbanor med stor variation och som passar alla typer av spelare.

Flera banor bjuder på en sann naturupplevelse och vid flera hål har du en magnifik utsikt över Atlanten. På Gran Canaria kan du också spela på en unik mästerskapsbana, Anfi tauro Golf.
 
Läs mer Tack vare det sköna klimatet kan du spela golf på Gran Canaria året runt. Spela ett par rundor under semestern eller vill du kanske planera in en golfweekend eller golfresa.
 
På Gran Canariar finns, förutom flera bra banor, ett stort utbud av bra hotell som gör din golfresa till en komplett upplevelse. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Sunprime Atlantic View och det lyxiga Sheraton Salobre Golf Resort & Spa.
Dölj

REKOMMENDERADE GOLFBANOR PÅ GRAN CANARIA

Fina golfbanor för en runda, eller en golfresa på Gran Canaria.

Golfbanor på Gran Canaria
Golfresa till Spanien

Meloneras Golf

Meloneras Golf är en ny och mycket vacker 18-hålsanläggning strax väster om Maspalomas-fyren.
 
Läs mer Det är en sann naturupplevelse att spela på denna palmklädda bana, med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten som sällskap. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten och vissa sätter kunnandet och koncentrationen på ordentligt prov, med spel över raviner och djupa dalar. Meloneras Golf är ritad av banarkitekten Ron Kirby och passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.Dölj

Besök Banans officiella webbplats för bokning av Greenfee och mer information.

Spela golf på Gran Canaria

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro Golf kan du spela golf på en helt unik mästarskapsbana, samt en 9-hålsslinga.
 
Läs mer Anläggningen ligger mitt i ett enastående landskap strax utanför Mogán, omgiven av vackra palmer och imponerande vulkaniska klippor. Golfbanan, som är byggd i Arizona-stil, är designad av de välkända amerikanska arkitekterna von Hagge, Smelek och Baril. En underhållande golfupplevelse som passar både medelgolfare och singelspelare.Dölj

Besök Banans officiella webbplats för bokning av Greenfee och mer information.

Golfresa till Gran Canaria

Salobre Golf & Resort

Spela golf på Salobre Golf & Resort som erbjuder två underbara 18-hålsbanor som är byggda i ett landskap som är typiskt för södra Gran Canaria.
 
Läs mer Utsikten över Atlanten är magnifik och likaså vyn över de vackra bergen inåt ön. Södra banan är en 6 112 meter lång skapelse med en konventionell fördelning med fyra par 5-hål, nio par 4 och fem par 3. Framför allt är det höjdskillnaderna på banan som gör en rond spännande och utmanande. Filosofin bakom Salobre Golf är att erbjuda service som golfaren inte kan hitta på någon annan golfbana på Gran Canaria. Salobre Golf har lyckats med det, och man känner sig verkligen välkommen. Allt är mycket professionellt genomfört. Här kan du njuta av precis samma fina service som på en finare Country Club i USA.Dölj

Besök Banans officiella webbplats för bokning av Greenfee och mer information.

REKOMMENDERADE GOLFHOTELL

GOLFBAG PÅ FLYGET

Golfbagar
Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Transfer av golfbagar mellan flygplatsen och hotellet ingår inte utan bekostas av resenären. Golfbagar tas med i transferbussen i mån av plats och då mot en mindre avgift.
 
Vagn
Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.