Golfresor till Gran Canaria

Golf på Gran Canaria

Spela golf på Gran Canaria

Vill du spela golf under din semester är Gran Canaria det perfekta resmålet. Hit kan du åka med vänner och familj på en golfresa och oavsett handicap finns här banor för alla typer av spelare.

Vings samarbetspartner Greenfee365 - för en lyckad golfsemester

Greenfee 365

Vill du redan idag boka dina greenfee-tider kan vi tack vare vårt samarbete med Greenfee 365 erbjuda bokning av flera banor på Gran Canaria. Bestäm själv vilka banor du önskar boka och hur många greenfee-tider du vill ha. Här hittar du ett bra utbud för att kunna planera en golfresa eller golfweekend.

Golfbana på Gran Canaria

Tack vare Gran Canarias sköna klimat kan du spela golf här året runt. Flera av banorna på ön bjuder på en sann naturupplevelse och vid flera hål ha du även fantastisk utsikt över Atlanten. Här finner du bland att den unika mästerskapsbanan Anfi Tauro Golf som ligger inbäddat i grönska mellan berg och hav samt omtyckta och populära Meloneras Golf by Lopesan.

Salobre Golf & Resort erbjuder två härliga 18-hålsbanor och här kan du njuta av samma professionella service som på en finare Country Club i USA. Tack vare vårt samarbete med Greenfee 365 kan du redan nu boka dina greenfee-tider på flera banor på Gran Canaria.

Flyg med Ving till Gran Canaria och spela golf på golfbanor med stor variation. Oavsett om du vill planera en golfresa, en golfweekend eller om du vill kombinera din sol och badsemester med några rundor golf är Gran Canaria ett riktigt bra resmål.

Ett bra boende under semestern är viktigt och vi har hotell som passar alla sällskap. Vill du bo i natursköna omgivningarna med närhet till Salobre Golf & Resort välskötta banor kan vi rekommendera lyxiga Salobre Hotel Resort & Serenity. Reser du utan barn och föredrar att bo nära ett bra utbud av restauranger, barer och shopping är Sunprime Atlantic View ett bra val. Här finner du ett härligt poolområde, gym och smarta måltidspaket.

För dig som reser med barn kan vi varmt rekommendera Sunwing Arguineguín Seafront som erbjuder ett barnvänligt boende med bland annat Lollo och Bernie-klubben, lekplats, barnpool och underhållning passande för hela familjen.

REKOMMENDERADE GOLFHOTELL

Solabare Hotel

Salobre Hotel Resort & Serenity

Vackert golfhotell med god service och hög lyxfaktor. Här bor du i Salobre, högt uppe i bergen ovanför Costa Meloneras och har goda möjligheter både till avkoppling och till en aktiv semester.

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic View

Visste du att Sunprime Atlantic View är vårt mest populära golfhotell på Gran Canaria? Härifrån har du nära till flera av öns golfbanor.

Mer information för dig som vill spela golf på Gran Canaria

Förenkla golfspelandet med en hyrbil

Gör det enkelt för dig när du vill golfa på semestern. Med en hyrbil har du valfrihet att åka till vilken bana du vill, när du vill! Dessutom har du alltid plats för golfbagen.

Golfbag

Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Vagn

Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.