Sista minuten

Har du möjlighet att resa med kort varsel och letar efter bra priser på sista minuten resor till populära resmål? Då har du hamnat helt rätt. Hos Ving hittar du alltid ett stort utbud av sista minuten, både med eller utan All Inclusive.

Observera att sista minuten resor med avgång inom kort måste betalas direkt.

Filtrera sökning

Resetyp

Pris

 
1.000:-
43.000:-

Destination

Sortera på datum
Prova att

Om sista minuten

Alla priser visas per person och avser del i dubbelrum.

I vissa perioder är det högtryck på sista minuten, därför kan vissa av dessa resor hinna bli slutsålda även fast de syns nedan. Prova att välja en restresa lite längre ner på listan för större tillgänglighet.

Billiga sista minuten resor

På den här sidan hittar du våra aktuella sista minuten-resor till resmål världen över, både sommar och vinter. Priserna är alltid så låga som vi kan pressa dem, och resorna bokas ofta upp fort. Så vänta inte alltför länge med att boka om du ser en resa som lockar.

Vårt utbud av restresor varierar hela tiden och du kan därför hitta sista minuten med charter till allt från Gran Canaria, Grekland, Mallorca, Egypten, Thailand och många andra resmål. Så vi vågar lova att du kommer hitta en sista minuten som passar dig. Är du spontan och äventyrslysten kan du boka en ospecificerad sista minuten resa där du får reda på ditt boende först när du anländer till resmålet, och på så sätt komma ner ännu lite mer i pris. Om du gärna vill veta precis hur du kommer att bo har vi förstås massor av sista minuten resor där du läsa allt om hotellet i förväg.

Läs mer Vill du åka på en resa i närtid och dessutom gärna till ett riktigt bra pris? Då kan sista minuten vara det bästa sättet att hitta din nästa semester, om du inte känner för att planera din resa långt i förväg. Hos Ving hittar du alltid ett stort utbud av sista minuten flyg för dig som helst vill resa spontant med kort varsel. Du hittar alla våra sista minuten resor på denna sida. Listan uppdateras löpande och det finns alltid många olika resmål att välja mellan. Vad sägs om en restresa till härliga Thailand? Eller en resa med värme-garanti såsom Egypten. Valmöjligheterna är många, men om våra aktuella sista minuten resor inte passar dig, har vi flera tips på hur du kan hitta Billiga resor.Dölj