Sista minuten-resor från Köpenhamn

Om du har bråttom till värmen och vill resa från Köpenhamn med kort varsel så har du hittat rätt. Vi har massor med sista minuten till låga priser från Köpenhamn! Nedan hittar du en översikt över alla våra aktuella sista minuten-resor från Köpenhamn.

  • 2 platser kvar!
19
dectors

Sal - Kap VerdeKap Verde

Köpenhamn, 8 dagar
Pris per person
  • 3 platser kvar!
25
decons

Gran CanariaSpanien

Köpenhamn, 15 dagar
Pris per person
  • 8 platser kvar!
27
decfre

Gran CanariaSpanien

Köpenhamn, 15 dagar
Pris per person

Om sista minuten-resor

Alla priser visas per person och avser del i dubbelrum.

I vissa perioder är det högtryck på sista minuten, därför kan vissa av dessa resor hinna bli slutsålda även fast de syns nedan. Prova att välja en resa lite längre ner på listan för större tillgänglighet.

Billiga sista minuten-resor från Köpenhamn

På den här sidan hittar du alla sista minuten-resor från Köpenhamn till härliga destinationer över hela världen, både på sommaren och vintern. Vi pressar priserna så lågt som möjligt, så resorna bokas ofta upp fort. Ta därför inte för lång tid på dig att boka om du hittar rätt sista minuten-resa för dig!

Vårt utbud av restresor varierar, så du kan hitta sista minuten med charter från Köpenhamn till många spännande resmål såsom Thailand, Kroatien, Mallorca och Gran Canaria. Därför vågar vi lova att du kan hitta den perfekta sista minuten-resan för dig. Om du känner dig spontan och äventyrslysten så kan du även boka ospecificerat, vilket innebär att du får reda på boendet först när du anländer på resmålet, så att vi kan pressa priserna ännu mer. Vi har givetvis även en mängd sista minuten-resor där du kan läsa allt om hotellet i förväg.

Läs mer Om du snabbt vill till värmen och dessutom till ett lågt pris så kan sista minuten vara det perfekta sättet att hitta din drömresa. Ving har alltid många sista minuten-flyg från Köpenhamn om du vill resa bort spontant med kort varsel. Alla våra sista minuten-resor från Stockholm hittar du på den här sidan, men om du inte hittar det vi söker så har vi flera tips på hur du kan hitta Billiga resor.Dölj