Bernie som vinkar

Gör ett sista-minuten fynd till

Gran Canaria

Sista minuten-resor Gran Canaria

Hitta billiga restresor till Gran Canaria

Vill du snabbt och billigt iväg till Gran Canaria? Boka en sista minuten-resa till Gran Canaria med Ving! Packa väskan och gör dig redo för en restresa till Gran Canarias fina stränder, härliga hotell och sköna temperatur året om. Med Ving får du ett av marknadens största utbud på Gran Canaria och du hittar sista minuten-resor till några av de bästa priserna på marknaden. Boka en sista minuten till Gran Canaria och få mycket semester till ett förmånligt pris.

Hittar du ingen passande sista minuten-resa till Gran Canaria? Prova att välja ett annat datum, en annan avreseflygplats eller ett annat resmål för fler alternativ.

Sista minuten-resa till Gran Canaria hos Ving

När du bestämmer dig för att boka en sista minuten-bokning till Gran Canaria genom Ving, kan du alltid räkna med vår förstklassiga service och den säkerhet det innebär. Om du väljer att boka både flyg och boende, får du ytterligare skydd genom paketreselagen. En sista minuten-resa ger dig chansen att besöka solsäkra Gran Canaria till ett nedsatt pris, speciellt om du har flexibla resedatum. När du reser med charter till Gran Canaria ingår även vår guide-service för att ge dig det stöd du behöver för att få ut det mesta av din semesterupplevelse, och du kan vara säker på att vi finns tillgängliga dygnet runt för alla dina frågor eller behov.

Vilka fördelar finns det med att boka sista minuten till Gran Canaria?

Att boka din sista minuten-resa till Gran Canaria kan ge flera fördelar som:

  • Lägre priser: Om det finns återstående resor, kan du göra riktiga fynd på både flyg och hotell när du åker på din nästa sista minuten-resa till Gran Canaria.
  • Upptäck nya platser: Sista minuten till Gran Canaria passar perfekt för dig som aldrig varit på ön tidigare men även för dig som varit på Gran Canaria flera gånger. Tack vare sista minuten har du möjlighet att uppleva en ny del av ön och se ännu mer av fantastiska Gran Canaria som du aldrig upplevt tidigare.
  • Mindre planering: Under din sista minuten-resa till Gran Canaria kan du ta dagen som den kommer och utforska ditt resmål på det sätt som passar dig bäst. Allt behöver inte vara så strukturerat och planerat under din sista minuten-resa utan njut av att vara spontan och ta dagen som den kommer.

Billiga sista minuten-resor till Gran Canaria

Här på sidan hittar du aktuella sista minuten-resor till Gran Canaria. Priserna är låga, vilket med för att efterfrågan är hög och de bokas snabbt. Passa därför på att säkra din semesterresa till Gran Canaria. Du kan enkelt se vilka sista minuten-resor som är på väg att sälja slut.

Hitta din sista minuten-resa till Gran Canaria här

Allt inför din nästa sista minuten-resa till Gran Canaria

Idyllsik pool i solen

Den stora Gran Canaria-guiden

Den stora Gran Canaria-guiden, allt du någonsin kommer behöva för att hitta det perfekta resmålet och aktiviteterna för din sista minuten-resa till Gran Canaria.

Barn som leker i havet

Pacos Gran Canaria tips

Paco Perdomo är Resort Service Manager på Sunwing Arguineguín Seafront och har arbetat på hotellet sedan 1992. Paco kan allt om denna fantastiska ö från insidan och ut. Här berättar han alla sina bästa Gran Canaria-tips.

Kvinna som springer i öken

Vilda och vackra upplevelser på Gran Canaria

Vi har utforskat semesterlivet på Gran Canaria. Här är några av de fantastiska upplevelser som väntar på dig under din sista minuten-resa till Gran Canaria.