Solstolar på stranden under parasollar

Gör ett sista-minuten fynd till

Kap Verde

Sista minuten-resor till Kap Verde

Drömmer du om vita sandstränder och en stressfri semester? Då är Kap Verde det perfekta resmålet för dig. Kan du resa inom kort så passa på att boka en restresa till Kap Verde med Ving.

Sol året runt på Kap Verde

350 soldagar per år, temperatur som en härlig svensk sommar året runt och skönt vattentemperatur året runt. Visst låter det nästan för bra för att vara sant, men på Kap Verde är det precis så det är. Har du plötsligt ett hål i kalendern kan du boka en billig sista minuten-resa till Kap Verde, så är det inte mer än en flygresa mellan dig och ö-paradiset.

Varför ska jag boka min sista minuten-resa till Kap Verde hos Ving?

När du väljer att boka din sista minuten-resa till Kap Verde hos oss på Ving får du inte bara en resa, du får även en trygghet i att du kommer bli väl omhändertagen. Vi erbjuder en proffsig service och en trygghet som du kan lita på. Om du dessutom bokar både flyg och hotell som en del av din sista minuten-resa omfattas du av paketreselagen, vilket ger extra säkerhet och trygghet under hela resan.
Med hjälp av en sista minuten resa kan du upptäcka fantastiska Kap Verde med oss till ett lägre pris för dig som är flexibel i när du vill resa. Vid en charterresa till Kap Verde ingår även vår guideservice för att ge dig den hjälp och support du behöver för att få ut det mesta av din semester och du kan känna dig trygg i att du har möjlighet att nå oss dygnet runt.

Vad är fördelarna med att boka en sista minuten-resa till Kap Verde

Att vänta och boka din resa till sista minuten kan ge flera fördelar:

  • Lägre priser: Om det finns återstående resor, kan du göra riktiga fynd på din kommande sista minuten-resa till Kap Verde, både gällande flyg och hotell.
  • Upptäck nya platser: Genom att spontant boka en sista minuten-resa kan du hamna på resmål som du aldrig förväntat dig och varför inte låta det vara solsäkra Kap Verde? Det kan resultera i att du upptäcker något nytt och, möjligen, skapar en framtida favorit.
  • Mindre planering: Våga vara spontan! Du behöver inte ha allt detaljerat – under din sista minuten-resa till Kap Verde kan du ta dagen som den kommer och utforska ditt resmål.

Dock är det viktigt att notera att tillgänglighet och resor varierar beroende på säsong. Våra sista minuten-resor beror på tillgång och efterfrågan. Om du är flexibel med avresedatum och kan resa utanför högsäsongen, finns en stor möjlighet att hitta ett riktigt sista minuten-erbjudande till Kap Verde.

Billiga sista minuten-resor till Kap Verde

När du bokar en sista minuten-resa till Kap Verde är det ofta det går att få ett bra pris, men vänta inte för länge med att boka då platserna går åt fort. Vi har gjort det enkelt och överskådligt för dig att se vilka restresor till Kap Verde som finns till salu här nedan.

Hitta din sista minuten-resa till Kap Verde här

Inspiration för din sista minuten-resa till Kap Verde

5 anledningar att välja Kap Verde

  1. 350 soldagar per år
  2. Behagligt klimat - 24-27°C.
  3. God mat till bra pris
  4. Kilometerlånga sandstränder
  5. Perfekta förhållanden för vind- och kitesurfing

strand på kap verde
Strand i solnedgång

Semester för två på Kap Verde

Synne och Chris är bland dem som nyligen har upptäckt semestermålet Kap Verde. Så här gick det när de reste dit på en romantisk semester.

Strand med klarblått hav och himmel

Kap Verdes motto: No Stress

Vår expert Gunnar Jägberg berättar varför mottot "No Stress" är helt perfekt för fantastiska Kap Verde. Läs om hur du kan njuta av sol och strand på Kap Verde.