Kombinationsresor till Playa de las Américas, Teneriffa

Kombinationsresor

Teneriffa är en ö med många ansikten. Varför inte boka en kombinationsresa så du bor på två olika ställen under din semester?

.

Kombinationsmöjligheter med reguljära paketresor

Med Vings reguljära paketresor kan vi erbjuda kombinationer efter dina egna önskemål och det är även möjligt att flyga ut och hem från olika flygplatser. Ingen transfer ingår. Ring oss på 0771-995 995 för att boka en kombinationsresa med reguljärflyg.

Kombinationsmöjligheter med charterresor

Samtliga hotell på Teneriffa kan kombineras med varandra veckovis. Transfer mellan resmålen ingår inte. Transfer ingår inte till/från hotellet/flygplatsen men kan bokas och betalas senast en vecka före avresa.

En taxi från Puerto de la Cruz till resmålen på sydsidan kostar ca 120 euro och tar ca 1 timme.

La Gomera
Samtliga hotell på Teneriffa kan kombineras veckovis med La Gomera.

Om du har hela din vistelse på La Gomera, ingår all transfer. Det är viktigt att transfern bokas, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Väljer du att kombinera Teneriffa med La Gomera, ingår inte transfer till och från hotellet på Teneriffa och inte transporten ner till hamnen i Los Cristianos innan resan över till La Gomera. Båtresan till och från Teneriffa och busstransfern till och från hotellet på La Gomera ingår. Det är viktigt att transfern till och från La Gomera bokas, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

När du ska byta resmål och vid hemresan får du i god tid meddelande om när du blir hämtad vid ditt hotell.

På din biljett kommer du att få information om hur transfern går till och du kan även läsa om den under fliken Fakta på resmålen på Teneriffa och La Gomera.

No JS

Sök kombinationsresa

Fyll i från vänster till höger