• passar vuxna

Sunprime Coral Suites & Spa

 • Åldersgräns 16 år
 • Uppvärmd pool
 • Ligger nära centrum
Se tillgängliga rum
skip links

Centralt – och bekvämt

Med ett bra läge i populära Playa de las Américas är Sunprime Coral Suites & Spa perfekt för dig som vill ha nära till allt. Från hotellet har du nära till centrum med ett bra utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden. På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i designade sviter med gott om praktiska och smarta detaljer. Och på hotellet finns alla bekvämligheter du kan önska dig, Sunprime Spa, gratis gym och gruppträning, ett fint poolområde, en skön lounge och flera takterrasser där du kan luta dig tillbaka i en solstol och njuta av utsikten.

Hotellfakta

 • Uppvärmd pool
  Ja
 • Barnpool
  Nej
 • Restaurang
  Ja
 • Bar
  2 st
 • Hiss
  Ja
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  700 m
 • Närmaste strand/bad
  700 m
Junior Suite 2 rum, balkong mot omgivningarna
Sunprime
På våra egna Sunprime Hotels har vi skapat en avslappnad atmosfär för vuxna gäster som reser utan barn.
 • Åldersgräns 16 år
 • Uppvärmd pool
 • Ligger nära centrum
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Spa, Gym och SATS-klasser
 • Rofylld pool
 • Travelife-certifierat hotell
 • Direkttransfer när du flyger med Sunclass Airlines
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populära Playa de las Américas. Från hotellet har du nära till centrum med ett bra utbud av butiker, restauranger
och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden. Du som gillar golf har flera av Teneriffas bästa banor på bekvämt avstånd.
På Sunprime Coral Suites & Spa
bor du i designade sviter med gott om praktiska och smarta detaljer. Allra bäst bor du i Prime Lounge Suite med stor balkong och härlig utsikt mot poolområdet. Självklart är poolen uppvärmd till behaglig badtemperatur under årets kallaste månader.
Soltörstande livsnjutare är välkomna upp till hotellets fina takterrasser. Slå dig ned i en skön solstol, njut av utsikten och koppla bort omvärlden. Här får du tid att vara dig själv och tänka på ditt eget välbefinnande.
Ännu lyxigare egentid erbjuder Sunprime Spa. För att vara säker på att få den avkoppling du längtar efter kan du redan nu boka en välgörande behandling.
Precis som på alla våra Sunprime Hotels finns ett gym för dig som vill träna på egen hand, och flera olika gruppträningspass med utbildade instruktörer för dig som hellre tränar i grupp. Självklart är all träning gratis.
En semester är dock ingen riktig semester utan god mat. Det har vi naturligtvis också tänkt på. Varje morgon dukar vi upp en riklig frukostbuffé i Sunprime Restaurant, som du kan köpa till ett förmånligt pris, och om du vill smaksäkra din semester ytterligare kan du boka något av de prisvärda måltidspaketen Sunprime Inclusive eller Sunprime All Inclusive.
Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunprime
På hotellets informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunprime, tillsammans med annan användbar information.
Service dygnet runt
Vingvärdarna finns på resmålet redo att se till att du får en lyckad semester. Du kan följa med på spännande utflykter och få tips om de finaste stränderna, den bästa shoppingen och deras egna restaurangfavoriter. Självklart försöker de också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp om allt från hyrbil till hotellet. Under din resa kan du kontakta Vingvärdarna dygnet runt på telefon samt på sms och e-post kl. 08.00-20.00.
Rökfritt
Sunprime Coral Suites är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i rummen, på balkongerna samt e-cigaretter.
Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns under vintersäsongen på plats sex dagar i veckan vid specifika tider. Du behöver inte beställa tid. I receptionen får du information om när läkaren besöker hotellet och hjälp att tillkalla läkare vid andra tidpunkter. Under sommarsäsongen finns det ingen läkare på plats. Receptionen hjälper dig att tillkalla läkare vid behov.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Det finns sviter som är anpassade för rörelsehindrade personer. Läs mer under rumskategori Classic Suite.
På hotellet finns ramper och toaletter som är anpassade för rörelsehindrade.
Säsong
Hotellet har öppet året runt. Under vintersäsongen (oktober-april) är majoriteten av hotellets gäster skandinaver.
Övrigt
Receptionen: Öppen dygnet runt. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 11.00 hemresedagen. AVIS-biluthyrning, växling, bordsreservation, tvättservice m.m. Tvättservice mot avgift.
Byggt: 1991. Renoverat: 2018/2019, Reception, lobby, takterrass, restaurang och poolbar. Rummen målades om, fick nya textiler, möbler och belysning.
191 sviter. Våningar: 6. Hiss: Ja
Luftkonditionering: Ja.
Parkering: På gatan runt hotellet i mån av plats.
Djur på hotellet: Inga sällskapshundar är tillåtna på hotellet. Endast ledarhundar och assistanshundar accepteras inom visa delar av hotellet.
Hotellmanager
Gerardo Fernandez
Hotellets officiella rating är 4.

Boende

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populära Playa de las Américas. Från hotellet har du nära till centrum med ett bra utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och stranden.

Vill du veta var ditt boende ligger? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Classic Suite

Enrumssviter för två personer.

Junior Suite

Juniorsviter med vardagsrum och sovrum.

Prime Lounge Suite

Mysiga och fina sviter där du kan sitta utomhus och njuta av ljumma och sköna kvällar i komfortabla loungemöbler.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Spa

Läge och transfer