Bröllop på Sunwing Family Resorts & Ocean Beach Club

Ett bröllop på vårt familjeparadis Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club är det självklara valet när ni har barnen med på bröllopsresan. Här får ni en personlig ceremoni, antingen på stranden eller i hotellets trädgård. Hotellets personal hjälper er både före och under er vistelse. Ni kan välja mellan olika bröllopspaket som innehåller allt från brudbukett och middagsmeny till eventuell fotograf. Naturligtvis går det också bra att förnya sina äktenskapslöften om man önskar att göra det.

När ni bor på Sunwing Fañabé Beach eller på Sunwing Sandy Bay Beach äger själva vigselakten rum i svenska kyrkan, övriga ceremonier och festligheter går däremot utmärkt att ordna på resorten. Vill ni vigas i svenska kyrkan är det viktigt att ni själva tar reda på om kyrkan är öppen vid den tidpunkten ni vill säga ja. Kyrkovigseln bokas separat, via kyrkan och inte via Ving.

Läs mer om respektive hotell nedan. När ni valt favorithotell är det bara att ta kontakt med hotellet direkt för att börja planera bröllopet!

Hotell med Bröllopsplanerare