Bröllop på Sunwing Family Resorts

Bröllop på Sunwing Family Resorts

Ett bröllop på vårt familjeparadis Sunwing Family Resorts är det självklara valet när ni har barnen med på bröllopsresan. Här får ni en personlig ceremoni, antingen på stranden eller i hotellets trädgård. Hotellets personal hjälper er också med alla arrangemang, både före och under er vistelse. Ni kan välja mellan flera olika bröllopspaket som innehåller allt från brudbukett och middagsmeny till eventuell fotograf och underhållning. Naturligtvis går det också bra att förnya sina äktenskapslöften på Sunwing Family Resorts.

Bröllop på Sunwing Resorts gäller på utvalda hotell, läs mer på respektive hotellsida.

Läs mer När ni bor på Sunwing Fañabé Beach eller på Sunwing Sandy Bay Beach äger själva vigselakten rum i svenska kyrkan, övriga ceremonier och festligheter går däremot utmärkt att ordna på resorten eller stranden. Vill ni vigas i svenska kyrkan är det viktigt att ni själva tar reda på om kyrkan är öppen vid den tidpunkten ni vill säga ja. Kyrkovigseln bokas separat, via kyrkan och inte via Ving.
 
Vi kan erbjuda bröllop på tio av våra Sunwing Family Resorts och två Ocean Beach Clubs.
 
Läs mer om respektive hotell nedan. När ni valt favorithotell är det bara att ta kontakt med hotellet direkt för att börja planera bröllopet!
Dölj

HOTELL MED BRÖLLOPSPLANERARE

Hotell med bröllopsmöjligheter

Sunwing Family Resorts

Hotell i Grekland, Turkiet och Thailand