Golfa i Egypten

Golf i Egypten

Spela golf i Egypten

Vill du spela golf under vintern är Egypten med sitt behagliga klimat ett perfekt resmål för en golfresa eller varför inte flera golfresor. Här kan du spela på härliga golfbanor för alla typ av spelare.

Greenfee 365

Vill du redan nu säkra dina starttider kan du tack vare vårt samarbete med Greenfee 365 redan nu boka greenfee-tider på golfbanorna i El Gouna.

Golf i Egypten

Spela golf i högklassiga El Gouna som erbjuder fina, kvalitativa banor med utmanade design. Det behagliga klimatet gör att du kan spela golf här hela vintern. Perfekt för dig som vill hålla i gång golfspelet även vintertid.

El Gouna Golf Course är designad för alla typer av spelare, från nybörjare till de mest avancerade spelarena med utmanande bunkers och sjöar. Banans varierande nivåer och vindströmmar utmanar även den mest erfarna spelaren. Klubbens fina driving range rymmer upp till 30 spelare.

El Gouna Ancient Sands Course erbjuder en bana i världsklass. Banans design följer den naturliga topografin där laguner skapar kluriga vattenhinder och balanserar noggrant ökenlandskapet med frodiga fairways. En härlig bana som är tilltalande för alla typer av spelare oavsett nivå.

Oavsett om du vill resa på en golfresa eller om du vill spela några rundor under semestern i Egypten är boendet viktigt och i både Makadi Bay och Hurghada hittar du trevliga hotell med ett stort utbud av faciliteter. Vill du bo i Makadi Bay är Makadi Spa ett bra val. Ett elegant All Inclusive-hotell för vuxna direkt vid stranden. Här kan du snorkla i fantastiska vatten när du inte spelar golf.

I Hurghada kan vi rekommendera The Grand Palace, ett snyggt All Inclusive-hotell med stort poolområde som sträcker sig ner till strandpromenad och hotellets egen del av stranden. Perfekt för avkoppling mellan golfrundorna.

El Gouna ligger cirka 40 minuters bilresa från Hurghada och drygt en timmes bilresa från Makadi Bay. Kan variera beronde på trafiken.

REKOMMENDERADE GOLFHOTELL

Waterworld Makadi Bay

Makadi Beach Resort

Makadi Beach Resort är ett elegant All Inclusive direkt vid stranden. Här kan du koppla av på stranden och snorkla när du inte spelar golf. 

Mer information för dig som vill spela golf i Egypten

Golfbag

Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Vagn

Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.