Kombinationsresor i Spanien

Strandsemester eller cityresa? På Gran Canaria kan du säga ja tack till båda! Tillbringa den ena semesterveckan på de härliga stränderna längs öns sydkust, och känn storstadspulsen i Las Palmas på norra sidan veckan efter. Eller tvärtom! Välj mellan Arguineguin, Maspalomas, Playa del Inglés och Puerto Rico söderut.

Teneriffa är en ö med många möjligheter. Varför inte boka en kombinationsresa så att du kan bo på två olika platser eller öar på semestern? Kombinera Los Christianos eller Playa de las Américas med trevliga Puerto de la Cruz, eller med den exotiska grannön i väst, La Gomera.

Mallorca

På klassiska Mallorca finns allt från härliga stränder till shoppingen i Palma stad och nöjeslivet i Palma Nova/Magaluf. När du reser med Ving kan du boka en kombinationsresa och få det bästa av flera världar. Med 20 resmål och över 140 hotell har du en hel del att välja mellan.

Nedan hittar du alla kombinationsresmål i Spanien. Välj resmålet som du vill besöka först för att se vilka resmål det går att kombinera med.

Kanarieöarna

Mallorca