Hotell (201)

Resor till Afrika

NÀr det gÀller naturupplevelser, spÀnning och Àventyr finns det inte mycket som kan mÀta sig med en resa till Afrika.

Upplev Egyptens pyramider i norr, den gamla stenstaden pĂ„ Zanzibar, eller den enorma KrĂŒgerparken i söder. LĂ„t naturen bjuda upp till ett fantastiskt skĂ„despel, dĂ€r de största och snabbaste landdjuren i vĂ€rlden agerar och dĂ€r du, med Vings hjĂ€lp, placeras pĂ„ första parkett. VĂ€lkommen till Afrika!

Vings resor till Afrika

Ving erbjuder resor till en rad spÀnnande resmÄl i Afrika. FrÄn Marocko och Egypten i norr, via Kap Verde och Gambia i vÀst, Tanzania, Seychellerna och Mauritius i öst till Sydafrika lÀngst ner pÄ kontinentens södra udde. Antalet hotell att vÀlja mellan Àr högt och hÀr finns sÄvÀl vuxenhotell med ÄldersgrÀns som barnvÀnliga familjehotell för dig som ska resa med barn.

Att göra i Afrika

Det finns oĂ€ndligt med spĂ€nnande platser att upptĂ€cka under din resa till Afrika. HĂ€r finns flera av vĂ€rldens mest berömda sevĂ€rdheter, som pyramiderna i Egypten, Sydafrikas vingĂ„rdar och KrĂŒgerparken med sin unika fauna. Insup den speciella stĂ€mningen pĂ„ det mytomspunna torget Jemaa el Fna i Marrakech eller ta del av de fĂ€rgstarka fiskarna under havsytan pĂ„ Mauritius. PĂ„ Seychellerna kan du koppla av pĂ„ en av vĂ€rldens vackraste strĂ€nder, Anse Lazio pĂ„ ön Praslin.

Hitta ditt hotell

Resor till Afrika

Egypten
Inför en resa till Egypten kan du se fram emot kristallklart vatten med fantastisk dykning och snorkling, bra hotell, fina strÀnder, ett solsÀkert klimat och vÀrldsberömda sevÀrdheter, -vÀlkommen till faraonernas land.
Gambia
Gambia Àr det mest solsÀkra resmÄlet i hela Vings vÀrld, men en resa till det lilla landet i VÀstafrika rymmer mer Àn sol och bad pÄ fina strÀnder: god mat, spÀnnande utflykter och en unik atmosfÀr.
Marocko
Bokar du en resa till Marocko med Ving vÀntar milslÄnga strÀnder, myllrande marknader, bra restauranger och exotisk kultur, prÀglad av bÄde afrikanska, arabiska och franska traditioner.
Mauritius
Mauritius Àr vackert, vÀnligt och ett av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande resmÄl. HÀr breder sandstrÀnderna ut sig, mjuka och blÀndande vita, runt i stort sett hela ön.
Sydafrika
En resa till Sydafrika Àr ett minne för livet, med Àndlösa strÀnder, ett fÀngslande djurliv, vingÄrdar pÄ böljande kullar och storslagna naturupplevelser.
Tanzania
Under en resa till Tanzania kan du njuta av total avkoppling pÄ vita korallstrÀnder, vÀlkommen till Afrika!
Kap Verde
NÀr du reser till Kap Verde med Ving bor du pÄ ön Sal med hÀrliga strÀnder och pÄlitlig sol.
Seychellerna
PÄ en resa till Seychellerna fÄr du en drömsemester vid nÄgra av de bÀsta strÀnderna i vÀrlden. Seychellerna bestÄr av över hundra öar, har en hisnande vacker och orörd natur och dessutom ett klimat som Àr behagligt Äret runt. Med Ving kan du resa till fyra av de absolut mest fantastiska öarna: Mahé, Praslin, La Digue och Denis Island.