Resor till Afrika med VIng
Gambia, Kap Verde, Mauritius, Marocko...
VINGS AFRIKA
Gambia

Afrika - mycket mer än du tror

Har du varit i Afrika? Faktum är att Afrika har så många ansikten att det skulle ta en livstid att uppleva allt. Men man måste ju börja någonstans. Så varför inte upptäcka Afrika med oss?

Vi på Ving erbjuder resor till 18 resmål i denna fantastiska världsdel, från Gambia till Zanzibar. Se karta.

 
Läs mer När det gäller naturupplevelser, spänning och äventyr finns det inte mycket som kan mäta sig med Afrika. Upplev Egyptens pyramider i norr, Tanzanias savanner i öster eller den enorma Krügerparken i söder. Låt naturen bjuda upp till ett fantastiskt skådespel, där de största och snabbaste landdjuren i världen agerar och där du, med Vings hjälp, placeras på första parkett. Välkommen till Afrika!Dölj
 

Gambia

Koppla av i solen

Solsäkra Gambia

Gambia är det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld. De långa gyllengula stränderna kallas för "Gambias guld" och sträcker sig i stort sett längs hela kusten

En oförglömlig rundresa

Att resa till Gambia i Västafrika är en fantastisk upplevelse. För att få ut maximalt av vistelsen rekommenderar vi någon av våra 5- eller 8-dagars rundresor.

Sunprime Tamala Beach

I november 2018 öppnar vi vårt första Sunprime i Afrika. Sunprime Tamala Beach har ett perfekt läge precis vid den långa, gyllengula stranden i Kotu, Gambia.

Kap Verde

Ett strandparadis

Kap Verde

Kap Verde är det perfekta resmålet för dig som älskar långa stränder och pålitlig sol. Välj mellan Sal och Boa Vista.

Resmål: Sal ReiSanta Maria

Aktiv Semester på Kap Verde
Aktiv semester

Krydda semestern med en utflykt! Vad sägs om dykning, fisketur, fyrhjuling eller Hike'n Bike? Läs mer om våra utflykter på Santa Maria och Sal Rai.

Hilton Cabo Verde Sal Resort

Ett lyxigt hotell där du kopplar av vid poolområdet med lummig grönska och vacker utsikt över havet.

Nordafrika

Egypten

Bara dryga fem timmars direktflyg från Sverige väntar Egypten och Röda havets strand med stabil värme, högklassiga hotell och snorkling i världsklass.

Resmål: El GounaHurghadaMakadi BayMarsa AlamPort Ghalib

Marocko

I Marocko går det gamla och det nya hand i hand. Å ena sidan moderna badorter med lyxiga hotellområden och trendiga butiker. Å andra sidan mystiska sagostäder med trånga gränder och enorma basarområden.

Resmål: AgadirMarrakechTaghazout

Sydafrika

Kapstaden

Kapstaden erbjuder det mesta man kan begära av en storstad. Plus vita stränder, vacker natur och mycket mer.

Lyx i Indiska Oceanen

Mauritius

Mauritius får du en semester med total avkoppling. Klimatet är behagligt, stränderna kritvita och vattnet kristallklart.

5 skäl att älska Mauritius

Seychellerna

Seychellerna har kallats ”planetens skönaste örike”, och det är lätt att hålla med. Här finns flera av de stränder som brukar utnämnas till världens vackraste.

Resmål: Denis IslandLa DigueMahéPraslin

Zanzibar

Zanzibar väntar tropisk grönska, en djungel av kokospalmer och underbara stränder. En del är så orörda, att det enda ljudet du hör är suset i palmerna och havets vågor som rullar in över den vita korallsanden.

Kryssa i Indiska oceanen

Upplev storslagen natur, exotiska öar, paradisstränder och spännande utflykter på en och samma resa. Här får du möjlighet att besöka drömresmål som Mauritius, Maldiverna och Seychellerna .