Hotell (184)

Resor till Afrika

När det gäller naturupplevelser, spänning och äventyr finns det inte mycket som kan mäta sig med Afrika. Upplev Egyptens pyramider i norr, Tanzanias savanner i öster eller den enorma Krügerparken i söder. Låt naturen bjuda upp till ett fantastiskt skådespel, där de största och snabbaste landdjuren i världen agerar och där du, med Vings hjälp, placeras på första parkett. Välkommen till Afrika!

Hitta ditt hotell

Resor till Afrika

Egypten
Inför en resa till Egypten kan du se fram emot kristallklart vatten med fantastisk dykning och snorkling, bra hotell, fina stränder, ett solsäkert klimat och världsberömda sevärdheter, -välkommen till faraonernas land.
Gambia
Välkommen till det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld. Här finns dock mer än bara sol och bad, under din vistelse kan du förvänta dig både spännande upplevelser och en atmosfär som du inte finner någon annanstans.
Marocko
Bokar du en resa till Marocko med Ving väntar milslånga stränder, myllrande marknader, bra restauranger och exotisk kultur, präglad av både afrikanska, arabiska och franska traditioner.
Mauritius
Mauritius är vackert, vänligt och ett av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande resmål. Här breder sandstränderna ut sig, mjuka och bländande vita, runt i stort sett hela ön.
Sydafrika
En resa till Sydafrika är ett minne för livet, med ändlösa stränder, ett fängslande djurliv, vingårdar på böljande kullar och storslagna naturupplevelser.
Tanzania
Under en resa till Tanzania kan du njuta av total avkoppling på vita korallstränder, välkommen till Afrika!
Nyhet!
Kap Verde
Med Ving kan du resa till Kap Verde, där du kan välja på två öar: Sal och Boa Vista, bägge med härliga stränder och pålitlig sol.
Seychellerna
På en resa till Seychellerna får du en drömsemester vid några av de bästa stränderna i världen. Seychellerna består av över hundra öar, har en hisnande vacker och orörd natur och dessutom ett klimat som är behagligt året runt. Med Ving kan du kombinera flera öar och på så vis få det allra bästa av det allra bästa.
Kryssa i Indiska oceanen

Upplev storslagen natur, exotiska öar, paradisstränder och spännande utflykter på en och samma resa. Här får du möjlighet att besöka drömresmål som Mauritius, Maldiverna och Seychellerna .

En oförglömlig rundresa

Att resa till Gambia i Västafrika är en fantastisk upplevelse. För att få ut maximalt av vistelsen rekommenderar vi någon av våra 5- eller 8-dagars rundresor.

Sunprime Tamala Beach

I november 2018 öppnar vi vårt första Sunprime i Afrika. Sunprime Tamala Beach har ett perfekt läge precis vid den långa, gyllengula stranden i Kotu, Gambia.