Hotell (180)

Resor till Afrika

När det gäller naturupplevelser, spänning och äventyr finns det inte mycket som kan mäta sig med en resa till Afrika.
Upplev Egyptens pyramider i norr, den gamla stenstaden på Zanzibar, eller den enorma Krügerparken i söder. Låt naturen bjuda upp till ett fantastiskt skådespel, där de största och snabbaste landdjuren i världen agerar och där du, med Vings hjälp, placeras på första parkett. Välkommen till Afrika!

Vings resor till Afrika

Ving erbjuder resor till en rad spännande resmål i Afrika. Från Marocko och Egypten i norr, via Kap Verde och Gambia i väst, Tanzania, Seychellerna och Mauritius i öst till Sydafrika längst ner på kontinentens södra udde. Antalet hotell att välja mellan är högt och här finns såväl vuxenhotell med åldersgräns som barnvänliga familjehotell för dig som ska resa med barn.

Att göra i Afrika

Det finns oändligt med spännande platser att upptäcka under din resa till Afrika. Här finns flera av världens mest berömda sevärdheter, som pyramiderna i Egypten, Sydafrikas vingårdar och Krügerparken med sin unika fauna. Insup den speciella stämningen på det mytomspunna torget Jemaa el Fna i Marrakech eller ta del av de färgstarka fiskarna under havsytan på Mauritius. På Seychellerna kan du koppla av på en av världens vackraste stränder, Anse Lazio på ön Praslin.
Hitta ditt hotell

Resor till Afrika

Egypten
En resa till Egypten ger dig klart vatten med bra dykning och snorkling, fina stränder, ett solsäkert klimat, pyramider och världsberömda sevärdheter.
Gambia
Gambia är det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld, men en resa till det lilla landet i Västafrika rymmer mer än sol och bad på fina stränder: god mat, spännande utflykter och en unik atmosfär.
Marocko
Res till Marocko och upplev milslånga stränder, livliga marknader, bra restauranger och kultur präglad av afrikanska, arabiska och franska traditioner
Mauritius
Mauritius är vackert, vänligt och ett av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande resmål. Här breder sandstränderna ut sig, mjuka och bländande vita, runt i stort sett hela ön.
Sydafrika
En resa till Sydafrika är ett minne för livet, med ändlösa stränder, ett fängslande djurliv, vingårdar på böljande kullar och vackra naturupplevelser.
Tanzania
Under en resa till Tanzania kan du njuta av total avkoppling på vita korallstränder, välkommen till Afrika!
Kap Verde
Välkommen till ett av Vings soligaste resmål: Badorten Santa Maria på ön Sal är perfekt för dig som letar efter en semester med massor av strandliv. Öns motto? "No stress".
Seychellerna
På en resa till Seychellerna får du en drömsemester vid några av de bästa stränderna i världen, hisnande vacker, orörd natur och ett behagligt klimat.