PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Hotellbetyg: 4,5

 • Sviter för upp till 8 personer
 • Sviter med poolaccess
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Barnklubb med skandinavisk personal
 • Lollo & Bernie
 • All Inclusive mot tillägg
 • Direkttransfer*
 • Incheckning av bagage på hotellet*
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser
 • Strandläge

Direkt vid stranden i Playa del Cura på Gran Canarias västra kust ligger vårt Ocean Beach Club – Gran Canaria. Vårt lyxigare och lugnare koncepthotell, Ocean Beach Club by Sunwing Family Resort, är för den moderna familjen som uppskattar design och god mat i en skönt avslappnad atmosfär. Ocean Beach Club bygger på samma grundidé som Sunwing Family Resorts; kvalitet och funktion är våra ledord, och målet är att skapa den perfekta semesteranläggningen för barnfamiljer. Här finns både träningsmöjligheter, barnklubb, smakfulla lägenheter och omsorgsfullt utarbetade menyer. Kort sagt: På OBC väntar en semester där ni kommer varandra riktigt nära och umgås på era egna villkor, i er egen takt.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

Boka gärna Ocean Beach Club Suite där du kan kliva rätt ner i poolen från din egen terrass. Vill du hellre bo lite avskilt, boka då en av våra Club House Suite som har terrasser med utsikt mot trädgården. Här finns också många gemensamma ytor för umgänge, sol och bad med lounge och små grönskande trädgårdar. Ocean Beach Club - Gran Canaria är som ett jättestort välkomnande vardagsrum, eller en trädgård med platser för alla, både ute och inne.

Nyhet! Nu kan du boka Lollo & Bernies lilla Bambino-paket som innehåller blöjor, tvättlappar, haklapp och blöjpåsar för att göra din semester ännu bekvämare. Lollos skallra finns också med för att göra din bebis extra glad.

Ocean Beach Club - Gran Canaria är litet och personligt. Här är livet lite lugnare. Frukost, lunch och middag serveras i restaurangen som har havet som granne. Dessutom finns alla möjligheter att hålla igång träningen även under semester med våra populära SATS ELIXIA-klasser, fullt utrustat gym och fitness. För skön avkoppling rekommenderar vi ett besök på vårt spa som erbjuder en mängd behandlingar. Inte långt ifrån hotellet ligger Playa del Curas lokala centrum med ett fåtal restauranger och en supermarket. För ännu mer utbud ligger Puerto Rico ca 4 km bort.

För de yngre som vill variera sol och bad finns både Lollo & Bernies Mini Land och Teen Lounge.

Läs mer Ocean Beach Club - Gran Canaria Dölj text Rökfritt på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Ocean Beach Club - Gran Canaria är ett rökfritt hotell med undantag för ett rökområde som finns på anläggningen. Vissa bungalower är privata och rökning kan därför förekomma på dessa terrasser.Läs mer under hotellfakta.

*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer och incheckning av bagage vid hemresa gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under hotellfakta.

Adress

Playa del Cura S/N
35140 Mogán, Gran Canaria

Telefon: +34 928 56 09 37
E-mail (endast på engelska): grancanaria@oceanbeachclub.net

Utbud på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Prislista

Sunwingföräldrar

Vings Sunwingforum

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför låter vi våra kunder ge dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar.

Alla hotell i Playa del Cura

 • Ocean Beach Club - Gran Canaria
  • O.B.C. by Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,5
 • Riviera Marina
  .
  Gästernas betyg 3,9
 • Riviera Vista
  .
  Gästernas betyg 4,3