Inspiration

Sunwing Family Resorts

Rum för alla

Rum för alla på Sunwing Family Resorts

När du reser med barn är hotellet viktigt. Väldigt viktigt. På våra Sunwing Family Resorts kan du välja bland en mängd skräddarsydda familjerum och familjelägenheter. Här förklarar vi skillnaden på dem.

Ända sedan dörrarna öppnades till Vings allra första Sunwing för lite mer än 50 år sedan, har målet varit att ge våra gäster den ultimata familjesemestern. Det har vi gjort genom att anpassa hotellen in i minsta detalj. Många av förändringarna har genomförts efter önskemål och feedback från våra gäster. Resultatet är allt ifrån barnvänliga babylägenheter till rymliga lägenheter för större ressällskap.

Happy Baby-lägenhet

Ska du resa med barn under tre år? Välj då en av de barnsäkra Happy Baby-lägenheterna. Här får ni låna barnsäng, barnstol, badcape och en hopfällbar paraplyvagn med sufflett.

Lägenheterna har ett eller två rum med plats för upp till fyra personer. De är dessutom utrustade med kylskåp, spis, mikrovågsugn och vattenkokare. Så det är enkelt att laga mat och värma nappflaskor. Du behöver inte heller packa resväskan full med (bad)blöjor, gröt och annan barnmat. Detta, och mer därtill, kan du köpa på hotellets egen Mini Market.

De allra flesta Happy Baby-lägenheterna ligger i markplan och har en inhägnad trädgård/terrass med svala, skuggiga områden. Alla Happy Baby-lägenheter ligger dessutom bredvid varandra, så att ni har andra småbarnsfamiljer runt er. Det är inte heller långt till babypoolen, som aldrig är djupare än 40 cm. Över poolen finns ett solskydd som skyddar små kroppar från solen.

Sunwing med Ving

Happy Baby-lägenhet på Sunwing Makrigialos Beach

Lollo & Bernie Suite

Har ni några Lollo & Bernie-fans i familjen? Den dansglada giraffen och hennes kramiga björnkompis är många barns favoritmaskotar, och att träffa dem blir genast semesterns höjdpunkt. Extra roligt blir det garanterat om ni bor i en Lollo & Bernie Suite.

Sviterna har en lekfull design med Lollo & Bernie-motiv på väggen, färgglada detaljer och massor av spel och leksaker. Lollo & Bernies välkomstpaket ingår också, så juice, frukt, kex, snacks och en present från Lollo & Bernie väntar på rummet vid ankomst. Utöver detta får hela familjen låna mysiga badrockar, och barn under två år får låna en badcape.

Sviterna har ett eller två rum med plats för upp till sex personer, och ja – naturligtvis kommer Lollo & Bernie på besök för att leka med barnen!

Sunwing med Ving

Lollo & Bernie Suite på Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Family Suite

Sugen på en lyxig semester? Då bör du titta närmare på våra Royal Family-lägenheter och sviter. De har ett, två eller tre rum och rymmer upp till sex personer.

Bra madrasser, kuddmeny, badrockar, solstolar på terrassen eller balkongen, välkomstpaket med blommor, frukt, snacks, läsk, öl och vin är bara några av de saker som väntar i Royal Family-lägenheterna.

Inte att förglömma – de har hotellets bästa läge. Vill ni unna er det lilla extra är kanske Royal Rooftop Suite, med egen takterrass, eller Royal Pool Suite, med poolaccess precis utanför altandörren, något för er?

Sunwing med Ving

Royal Family Suite på Sunwing Bangtao Beach

Family, Big Family och Small Family

Family är Vings mest populära lägenheter. De är rymliga, smart och snyggt inredda, med ett eller två rum och rymmer upp till sex personer.

Är ni en stor familj? Big Family-lägenheterna har plats för upp till åtta personer fördelat på tre rum. Liten familj? Om ni är en vuxen och ett barn som ska resa kan ni välja Small Family – ett rum med plats för tre personer.

De flesta Sunwing Family Resorts har samma utbud av rum och lägenheter, men erbjudandena kan variera. Du kan läsa mer om de olika alternativen här.

Sunwing med Ving

Small Family-rum på Sunwing Alcudia Beach

Alltid på Sunwing Family Resorts

• Barn under 12 år äter gratis
• Aktiviteter och underhållning
• Prisvärda och praktiska tillval
• Spa, gym och SATS-klasser
• Skandinavisk barnklubb med Lollo & Bernie
• Easy Travel när du flyger med Sunclass Airlines
• Smarta måltidspaket mot tillägg