Golf i Hurghada, Hurghada-området

Hurghada är en riktig oas, med högklassiga hotell och golfbanor. Missa inte mästerskapsbanan Madinat Makadi Golf, designad av John Sanford.

Madinat Makadi Golf
Med en härlig utsikt över Röda Havet ligger Madinat Makadi Golf (öppnades mars 2008), en mästerskapsbana designad av John Sanford. Golfbanan är med sina 6880 meter en av de längsta i Egypten, och just längden gör den relativt svårspelad. Designen är riktigt läcker, banan har tre stora sjöar och strategiskt utplacerade bunkrar. Par 72. Här finns även en 9-håls bana med par 27. Klubbhuset erbjuder bland annat en à la carte-restaurang och ett spa.

El Gouna Golf & Country Club
Amerikanen Gene Bates, i samarbete med golfstjärnan Fred Couples, har åstadkommit en omväxlande bana för alla genom att bland annat använda sig av fem olika tees på varje hål. Det ger möjlighet för alla typer av spelare att spela på en bana som är lagom lång. Dessutom har han kryddat den välsmakande anrättningen med bunkrar, vattenhinder och öknens ruff. En ruff som man gör bäst i att undvika. Resultatet har blivit en bana av hög klass där alla typer av spelare oavsett handicap kan få uppleva både en utmanande och rolig golfrond. Det största hindret för ett bra resultat är oftast vinden, men den kan också vara välkommen som en skön fläkt i det varma klimatet.

Vill du bo riktigt bra under din golfsemester i Hurghada kan vi rekommendera vårt Family Comfort-hotell Grand Resort.


Världsberömda sevärdheter
Om du vill variera din resa kan du varva golfen med att vindsurfa, snorkla, simma eller dyka i Röda havet. För den som har dykcertifikat väntar här några av världens främsta dykplatser. Vänder du dig åt andra hållet, in mot torra land, har du de stora sevärdheterna på utflyktsavstånd. Vid Nilen ligger Luxor med Karnaktemplet, Hatshepsuts tempel och Konungarnas dal. Du kan till och med åka på dagsutflykt till Kairo och pyramiderna! Eller två dagar med övernattning.

Så tyckte andra om Hurghada

betyg
Barnvänligt
3,8
Stränder
4,1
Sevärdheter
3,5
Mat & Dryck
3,5
Sport/Äventyr
3,5

Samlat hotellbetyg 3,7

Betyget baseras på 3033 svar.

Populära hotell - Hurghada


Visar 0 hotell av 6 på resmålet
Visa alla hotell
Visar 0 hotell av 6 på resmålet
Visa alla hotell