Egypten med barn

Barnvänliga resmål i Egypten

Klimatet i Egypten är härligt året om, och med en relativt kort flygresa kan du uppleva landets härliga och barnvänliga sandstränder, hotell och restauranger. Hotellen har barnbuffé och de flesta restauranger har barnmenyer. Dessutom finns en hel del internationell mat och snabbmatskedjor, och även "kofta" som är egyptiska köttbullar som garanterat faller de små i smaken.

Ni kan åka på båtutflykt till ön Giftun utanför Hurghada eller varför inte testa "Seacope", en semiubåt med glasgolv där man kan titta på vackra fiskar och koraller. I Sharm el Naga utanför Hurghada kan ni snorkla från stranden, och på kombinationsutflykten "Family Fun" kan ni testa på jeepsafari och Seacope, med lunchstopp på McDonalds. Oavsett vad ni vill göra så erbjuder Egypten en mängd vackra hotell och milslånga sandstränder, perfekt för en familjesemester!

Makadi Bay

Barnvänligt i Makadi Bay

Lugn och trevlig semesterort som passar dig som vill resa på en avkopplande sol- och badsemester nära havet. Dessutom finns det fantastiska koraller direkt vid stranden. Här bor du bäst på
Grand Waterworld Makadi
, vattenland och All Inclusive inkluderat. Biltrafiken stängs av under sommaren.

Hurghada

Barnvänligt i Hurghada

Populär badort med stort utbud av bra familjehotell och intressanta sevärdheter inom räckhåll. Hurghada centrum är inte speciellt barnvänligt, men ner i den nybyggda marinan är det lugnare. Många hotell har egna stränder och de flesta har gott om barnaktiviteter, så det går utmärkt att hålla sig där. Bäst bor ni på hotellet Grand Resort.

Hitta er resa med barn till Egypten

Du kan sortera på exempelvis familjehotell, barnpool, strandläge och faciliteter på rummet

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell