Hotell (27)

Resor till Sydafrika

En resa till Sydafrika är ett minne för livet, med ändlösa stränder, ett fängslande djurliv, vingårdar på böljande kullar och vackra naturupplevelser.
Förutom den fantastiska naturen rymmer Sydafrika även kaotiska storstäder, vilket ger en mångfald av sällan skådat slag. En resa till Sydafrika kan dessutom locka med sitt sköna klimat, god mat, bra service, vänliga människor och en minst sagt behaglig prisnivå. När du reser från Sverige är det inte heller någon tidsskillnad att tala om, så du kan starta din semester direkt utan jetlag.

Unikt djurliv i Sydafrika

Det finns enormt mycket att uppleva i Sydafrika, och högst upp på mångas önskelista är 'the Big Five'. I Krügerparken kan du få se dem och ännu fler vilda djur under en minnesvärd safari. Under din resa till Sydafrika kan du till och med simma i kapp med pingviner, åka på valsafari och dyka med vithajar. Närmare naturen går knappast att komma.

Sevärdheter i Sydafrika

Landets vinproduktion är världsberömd och under din resa till Sydafrika är det en upplevelse att besöka någon av de många vingårdarna. Det finns dessutom gott om sevärda stränder och platser för dig som uppskattar naturupplevelser, besök exempelvis naturreservatet Blyde River Canyon, Durbanstranden, Garden Route och Kaphalvön.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Sydafrika

Resor till Sydafrika

Fler resmål i Sydafrika
Kapstaden
På en resa till Kapstaden väntar världsberömda vindistrikt, vita stränder, bra golf och storslagna naturupplevelser. Här finns med andra ord allt som brukar finnas i en storstad -plus en hel del till.

Inspiration och restips

Pingviner på Boulders Beach

10 dagar i Sydafrika

Vilda lejon och pingviner, enastående natur, utmanande golfbanor och spännande vandringar - allt på en och samma resa! Vår reseexpert Jessica har varit på en 10 dagars resa i Sydafrika och här är hennes bästa upplevelser.