Hotell (22)

Resor till Tanzania

Under en resa till Tanzania kan du njuta av total avkoppling på vita korallstränder, välkommen till Afrika!
En resa till Tanzania är en minnesvärd upplevelse. Landet på Afrikas östkust kan stoltsera med allt från Afrikas högsta berg Kilimanjaro till berömda nationalparker och sjöar. Ön Zanzibar ligger några mil utanför kusten och är idag, trots sin mörka historia, ett färgstarkt och exotiskt resmål med många olika kulturer och folkslag. Ön är känd för sina kryddodlingar och därför erbjuds en mängd guidade kryddturer på ön.

Tanzanias rika fauna

Tanzania är ett mycket vackert land som är förmöget på det typiskt afrikanska, såsom djungler, nationalparker och djurrika savanner. Det mest kända savannområdet är Serengeti med sin berömda nationalpark med samma namn. Här lever en stor mängd vilda djur, som elefanter, giraffer, flodhästar, zebror, lejon, krokodiler och många fler. Den långa kusten mot Indiska Oceanen ger Tanzania en speciell prägel, och strax utanför ligger paradisön Zanzibar med sina vita berömda stränder.

Vings resor till Tanzania

När du bokat en resa till Tanzania med Ving bor du på ön Zanzibar, en paradisö med underbara stränder och tropisk grönska. Tack vare Vings flexibla reslängder kan du själv välja hur länge du vill vara borta och vilken dag du vill resa.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Tanzania

Resor till Tanzania

Fler resmål i Tanzania
Zanzibar
Zanzibar är en paradisö i ordets rätta bemärkelse. Väljer du att resa hit får du en semester med total avkoppling på de kritvita korallstränderna.