Resor med SAS

Resor med SAS

Res med SAS på solsemester eller cityresor till flera resmål i USA och Europa. Tillsammans med SAS kan du flyga till ditt resmål och bo på utvalda hotell med det bästa läget. Och du kan vara säker på att få en bra start på semestern: SAS flyger ofta direkt till ditt resmål så att du slipper mellanlandning och få mer tid över till semester.

Utvalda resmål med SAS

Berlin

Berlin är idag en dynamisk och levande storstad med breda boulevarder och ett kultur-, restaurang-, shopping- och nöjesliv i absolut framkant. Här trängs historiska monument med trendiga caféer, designhotell och nattklubbar.

Paris

Eiffeltornet, Mona Lisa, sagolikt god mat och Disneyland. Oavsett om du reser med eller utan barn finns det massor att göra i Frankrikes romantiska huvudstad. Ett perfekt resmål för dig som vill smita iväg på en weekendresa.

New York

New York är staden som aldrig sover, och med ett näst intill obegränsat utbud av restauranger, kultur, shopping och sport, hittar alla något som passar.

Costa del Sol

Till Costa del Sol har vi nordbor flytt kylan och mörkret under vintern i snart 40 års tid. Området bjuder på nästan 20 mil av stränder, massor av kultur, historia och spännande sevärdheter.

Malta

Medeltida städer, långa kvällar på uteserveringar, shopping och Medelhavets bästa dykvatten. Du hittar det på Malta. SAS tar dig direkt till denna sköna Medelhavsö på bara fyra timmar.

Nice

Nice

Nice är ett utmärkt resmål året runt. Denna pärla vid medelhavet erbjuder både ett härligt strandliv, restauranger, kultur. En rekommendation är också att hyra bil och uppleva allt den franska rivieran har att erbjuda.