Se hotell (6)

Resor till Antalya

Antalya är den turkiska rivierans huvudstad, hit ska du resa om vill ha kort transfer och fina hotell med shopping, restauranger och nöjesliv.
Antalya är en av de större semesterorterna längs den turkiska rivieran, med allt från livliga bargator till historiska kulturminnen. Hit ska du resa om du vill bo bra och ha mycket att välja mellan. I Antalya finns så klart också massor av restauranger, kultur, shopping och nöjen, för dig som vill resa till mer än sol och bad. Det mesta hittar du i hamnområdet och i gamla stan, Kaleici, som ligger några kvarter upp, innanför de historiska stadsmurarna. Här står bland annat 1200-tals minareten Yivli Minare och i de smala gränderna trängs små mysiga restauranger, barer och caféer som serverar både turkisk husmanskost och internationella läckerheter. Nattlivet håller hög klass, liksom shoppingen. Längs den populära Güllük-gatan kan du fynda märkeskläder, både äkta och kopior, till betydligt lägre priser än hemma.

Hotell för en kräsen semester

Ving erbjuder flera mycket bra hotell i och runt omkring Antalya: lyxhotellet Lara Barut Collection som ligger en bit utanför centrum direkt vid stranden och lyxhotellet Hotel Su är rätt val för dig som vill bo högklassigt och elegant när du är ute på resa. Vill du bo nära stranden finns det flera hotell att välja mellan.

Stranden eller poolen?

När du behöver en paus från stadslivet har Antalya tre bra strandområden att välja mellan. Klippstensstraden Memerli, den minsta och mest centrala, ligger vid sidan av den lilla hamnen. Konyaaltistranden (sten och grus) sträcker sig kilometerlång väster om centrum med Taurusbergen i som reser sig bakgrunden. Här finner man också den nya Beach Park, som sjuder av liv och har både restauranger, barer och vattenland. Lara Beach (sand och grus) är den sista i ordningen och ligger direkt utanför vårt lyxhotell Barut Lara. Detta är den längsta och bästa stranden med bra möjligheter för vattensport. I området finns dessutom några mindre shoppingcentra, biografer, bowlinghallar m.m.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Kort transfer
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • All Inclusive
  • Stad och strand

Våra kunder om Antalya

SÖK DIN RESA TILL Antalya