Hotell (81)

Resor till Antalya-området

Antalya-området har allt för en lyckad semester: hotell i alla prisklasser, spännande marknader, härliga stränder, varierad shopping och mycket mer.
När du bokar en resa till Antalya-området kan du välja mellan fyra olika resmål, vart och ett med sin speciella karaktär. I Side finner du ett av våra allra bästa familjehotell: Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach), tillsammans med ett Sunprime-hotell för dig som reser utan barn. I Alanya kan du välja bland ett fyrtiotal hotell, varav ett Sunprime.. I Belek kan du välja bland några av kustens mest eleganta hotell och spela golf på tre förstklassiga banor. Antalya är en äkta turkisk storstad, komplett med lyxhotell och äkta turkiskt folkliv.

Elegant boende

Längs kusten i Antalya-området kan du välja bland över ett dussin hotell med fem vågor, många av dem med både strandläge och All Inclusive. Perfekt om du vill ha en semester med guldkant. Här finns också enklare hotell och möjlighet att boka en lägenhet, för den som reser med en mindre budget eller vill prova utbudet på kustens många marknader. Vill du göra det riktigt enkelt för dig bokar du ett hotell med All Inclusive, då ingår mat och dryck på hotellet under hela din resa.

Sol, bad och strand

Stränderna i Antalya-området är ofta kilometerlånga, med klart vatten, bra service och bra väder. Här behöver du sällan lämna stranden för att äta lunch eller njuta av en glass, allt finns inom räckhåll. Och säsongen är lång, från april till oktober kan du räkna med sköna bad och varm sol.

Family Garden och Sunprime

Ska du resa med barn till Antalya-området ska du ta en titt på vårt Family Garden-hotell Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach). Här finns allt man kan vilja ha på semestern, oavsett hur gammal man är: bekväma och genomtänkta lägenheter, massor av saker att göra, ofta tillsammans med Lollo&Bernie, och naturligtvis restauranger som serverar mat för både små och stora gäster. Om du ska resa utan barn rekommenderar vi något av våra två Sunprime-hotell i Antalya-området. Här kan du vara säker på en semester i vuxet sällskap, i eleganta omgivningar med utmärkt service.

Upplev Turkiet

I Antalyaområdet kan du fynda i basarens myller eller njuta av stillheten under en flodtur på Manavgatfloden. Här finns ett uppsluppet nattliv och stillsamma kvällar med middag i solnedgången. Du kan lika gärna njuta av en kebab från något stånd på gatan som du kan slå dig ner till en välkomponerad middag serverad på vit duk. Den turkiska kokkonsten är något alldeles extra, och bäst är den naturligtvis här på plats. Detsamma gäller shopping, här kan du fynda på basarer och marknader, till priser som är mycket lägre än de här hemma. Det är därför man brukar säga att om du ska resa till Turkiet ska du packa lite, men i en stor väska.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Antalya-området

Resor till Antalya-området

Sunprime
Alanya
 • Restauranger & barer
 • Barnvänligt
 • Stränder
En resa till Alanya är en resa till det riktiga Turkiet. Här finns långa stränder, shopping, sevärdheter, restauranger och barer, men även ett turkiskt vardagsliv med marknader och lokala caféer.
Sunprime
Side
 • Barnvänligt
 • Stränder
 • Restauranger & barer
På en resa till Side väntar fina stränder och shopping, men också historiska sevärdheter mitt i staden. Längs strandpromenaden ligger restaurangerna på rad och bjuder på en oslagbar utsikt över havet.
Antalya
 • Restauranger & barer
 • Barnvänligt
 • Aktiviteter (se & göra)
Kombinera en turkisk storstad med sol och bad under din resa. I Antalya finns såväl kultur, sevärdheter och lokalt vardagsliv som shopping, bad och fina hotell.
Belek
 • Restauranger & barer
 • Stränder
 • Barnvänligt
Vill du spela golf under din semester ska du resa till Belek. Den lilla, exklusiva orten är känd för sina exklusiva All Inclusive-hotell och fantastiska golfbanor, men här finns också en fin strand.