Ett poolområde som gjort för avkoppling.

Sunprime Numa Beach

Hotellbetyg: 4,5

  • Åldersgräns 16 år
  • Sviter med poolaccess
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Frukost ingår
  • Strandläge
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool

Välkommen till vårt Sunprime Numa Beach!

På Sunprime Numa Beach bor du nära stranden. Hotellet ligger väster om Alanya och erbjuder moderna sviter med balkong eller terrass. Självklart finns här även spa, gym och restauranger – allt för att du som reser med vuxet sällskap ska få en så bra semester som möjligt.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

En perfekt start på dagen får du i Sunprime Restaurant, där det varje morgon dukas upp en läcker frukostbuffé – det enda du behöver göra är att slå dig ned och ta för dig. Frukosten ingår i priset och vill du ha en ännu bekvämare semester kan du boka något av våra prisvärda måltidspaket. Vill du åka på utflykt eller äta middag på en restaurang i Alanya utan att känna att du missar några måltider rekommenderar vi Sunprime Inclusive. Bokar du Sunprime Inclusive ingår lunch och middag under fem av dina semesterdagar.

Ett tips är att avsätta lite tid till Sunprime Spa, som ligger högst upp i hotellet med fantastisk utsikt. Här kan du sätta guldkant på semestertillvaron. Missa inte heller att boka in ett besök i hotellets hamam i början av din vistelse, för att få len hy och en jämnare solbränna.

En bit bort från hotellet ligger byn Avsallar, där du hittar restauranger och butiker. Vill du ha ett större utbud tar du dig enkelt till Alanya med hyrbil, taxi eller lokalbuss. Men det finns en viss risk för att du inte vill lämna hotellområdet när du väl har checkat in.

\*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta.

Läs mer Sunprime Numa Beach Dölj text Adress

Sunprime Numa Beach
Fugla Mahallesi Gölcük Cad. Türkler Alanya, Antalya
Telefon: +90 242 517 47 47

Utbud på Sunprime Numa Beach

Prislista