• barnvänligt

Sunwing Kamala Beach

 • Rum med poolaccess
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år äter gratis
fr.28.490:-
Se tillgängliga rum
skip links

Fantastiska pooler vid fantastisk strand

Sunwing Kamala Beach ligger vid den populära Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flera byggnader utspridda i en stor, grönskande trädgård med fantastiska poolområden. Stranden är barnvänlig och långgrund, och på hotellet finns det dessutom gott om rum med poolaccess. På resortområdet hittar du dessutom allt annat du förknippar med Sunwing, som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, Fitnesscenter med gratis gruppträning, gym och Mini Market. På våra två restauranger, Fino Restaurant & Grill samt Som's Kitchen, serveras både internationella och thailändska rätter.

Hotellfakta

 • Pool
  8 st
 • Barnpool
  Ja
 • Restaurang
  2 st
 • Bar
  Ja
 • Hiss
  Ja, delvis
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  500 m
 • Närmaste strand/bad
  0-250 m
 • Vattenrutschbana
  Ja
Kamala Beach sträcker sig cirka 2 kilometer lång och passar utmärkt för en daglig promenad.
I Fino Restaurant & Grill har du en vacker utsikt över havet.
Enrumssvit FAMILY SUITE, balkong mot poolområdet.
På Sunwing Kamala Beach väntar Lollo nyfiket på nya gäster som hon kan dansa med
Sunwing
Sunwing Family Resorts är våra absolut bästa familjehotell. Poolerna är barnvänliga, lägenheterna rymliga och Lollo & Bernie finns på plats för att roa barnen. För de vuxna finns träningsmöjligheter och spa.
 • Rum med poolaccess
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år äter gratis
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Travelife-certifierat hotell
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunwing Kamala Beach ligger vid ett av svenskarnas favoritresmål, den populära Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flera byggnader utspridda i
en stor trädgård med fantastiska poolområden. Stranden intill hotellet är barnvänlig, långgrund och vacker med klarblått vatten.
På resortområdet hittar du dessutom allt annat du förknippar
med Sunwing, som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, Fitnesscenter, gym och Mini Market. På våra två restauranger, Fino Restaurant & Grill samt Som's Kitchen, serveras både internationella och thailändska rätter.
På Sunwing Kamala Beach kan du välja mellan flera sorters familjesviter. Alla Royal Pool Suite har direkt access till poolen! På Sunwing Kamala Beach finns ett boendealternativ för alla.
Sunwing Kamala Beach ligger i den lugna orten Kamala. I närområdet finns ett litet utbud av restauranger och några butiker. Vill du har ett större utbud kan du åka till Patong Beach, som ligger 7 km från hotellet.
Internet
WiFi Internet ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunwing
På hotellets informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunwing, tillsammans med annan användbar information.
Service dygnet runt
Vingvärdarna finns på resmålet redo att se till att du får en lyckad semester. Du kan följa med på spännande utflykter och få tips om de finaste stränderna, den bästa shoppingen och deras egna restaurangfavoriter. Självklart försöker de också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp om både hotellet och resmålet. Under din resa kan du kontakta Vingvärdarna dygnet runt på telefon samt på sms och e-post kl. 08.00-20.00.
Sunwing i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Sunwing Kamala Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Kamala Beach på Facebook.
Rökfritt
Sunwing Kamala Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.
Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Det finns inga familjesviter anpassade för rörelsehindrade personer.
Säsong
Hotellet är öppet året runt. Sommarsäsongen (1/4 – 31/10) är lågsäsong i Thailand. Vi har då ett lokalt aktivitetsteam som erbjuder barnaktiviteter, besök av Lollo & Bernie samt lokala shower ett par gånger i veckan. Fino Restaurant & Grill har öppet för lunch och på kvällen serveras Fino´s middagsmeny i Som's Kitchen. Gym och Help Desk är igång som vanligt. Det finns inga instruktörsledda aerobicsklasser.
Under sommarhalvåret förekommer tidvis undervattenströmmar och vågor, badförbud kan förekomma.
Sunwing Kamala Beach har en internationell atmosfär med gäster från både Skandinavien och övriga världen.
Bröllop på Sunwing Family Resorts
Funderar ni på att gifta er utomlands? Ett bröllop på vårt familjeparadis Sunwing Family Resorts är det självklara valet när ni har barnen med på bröllopsresan. Skicka ett mail till oss, på engelska, så berättar vi mer: rsvn@sunwingkamala.com
Övrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Roomservice. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. Bankomat finns på hotellet.Tvättomat och tvättservice mot avgift.
Byggt: 2009. Renoverat 2019.
287 sviter. Våningar: 3-4. Hiss: I huvudbyggnaden. Tillgång till hiss via mittenhuset i byggnad 3.
Luftkonditionering: Ja.
Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets officiella rating är 4.

Boende

Sunwing Kamala Beach består av flera byggnader utspridda i en stor trädgård med fantastiska poolområden. Stranden intill hotellet är barnvänlig, långgrund och vacker med klarblått vatten.

Vill du veta var sviten ligger ? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

När du bokar Sunwing Joker, Ving Solo eller Ving Lilla Familjen låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. Du får alltid en rumstyp som ingår i vårt ordinarie utbud och får först veta vilken rumstyp det blir vid ankomst till hotellet. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern när du bokat Sunwing Joker. Städning och poolhanddukar ingår.

Family Suite

Family Suite är rymliga, smart inredda sviter och består av ett till två rum med plats för upp till sex personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite kallar vi våra specialanpassade enrumssviter för dig som reser med riktigt små barn. Bor flera barn under tre år i en Happy Baby-lägenhet får övriga barn varsitt Baby-paket.

Lollo & Bernie Suite

Lekfullt designade sviter.

Royal Pool Suite

Hoppa direkt ner i poolen från din terrass! Lägenheter med extra hög komfort.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Spa

Barn och ungdom

Underhållning

Läge och transfer