Se hotell (2)

Resor till Oyster Pond/Dawn Beach

St Martin / St Maarten, St Martin/St Maarten
Oyster Pond och Dawn Beach är två helt olika sidor av samma resmål, trots att de ligger alldeles intill varandra. Det ena ligger i Frankrike, och det andra ligger i Holland. Men de har mycket gemensamt: solen, havet och en skön semester.
Oyster Pond påminner lite om en fransk by på rivieran, med hus som klättrar uppför sluttningarna från en liten och väl skyddad marina. De som kommer hit gör det för att koppla av och för att njuta av solen och livet, kanske kryddat med en tur i omgivningarna eller en läcker middag på någon av de mysiga restaurangerna. Som en extra attraktion har du den gamla svenska kolonin St Barth på nära håll. Båtarna dit avgår från marinan i Oyster Pond. Kliv på båten, koppla av i tre kvart och voilá, du kliver iland på ett sällsynt vackert stycke svensk historia.

Dawn Beach

Till skillnad från Oyster Pond ligger Dawn Beach helt öppet mot Atlanten, vid en halv kilometer lång strand med gott om plats. Har du rest på semester för att koppla av är Dawn Beach rätt val, med stillsamt nattliv, förstklassigt boende och en skön strand där du aldrig behöver trängas.

På upptäcktsfärd i Karibien

Passa på att se så mycket som möjligt av Karibien när du är här. Det enklaste sättet är att besöka flera resmål på ön eller någon av öarna i närheten; Anguilla, Saba eller den gamla svenskkolonin St Barth med den charmerande huvudstaden Gustavia. Båtar till Anguilla och St Barth går till exempel från marinan i Marigot. Hyrbil är också en bra idé. Vägarna är bra och trafiken inte särskilt livlig, och med egen transport kan du ta dig runt på ön i din egen takt.

Våra kunder om Oyster Pond/Dawn Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Oyster Pond/Dawn Beach