Se hotell (4)

Resor till Orient Bay

St Martin / St Maarten, St Martin/St Maarten
Orient Bay är en lång strand med öns bästa utbud av vattensporter. Här ligger flera hotell vid stranden som kantas av restauranger.
Allt ryms utmed Orient Bays två kilometer långa strand, och det är inte utan anledning som orten har fått rykte för sina vattensporter. Vinden som ligger på från Atlanten gör den till rena drömmen för kiteseglare, windsurfare och andra som gärna mäter sina krafter mot naturen. Här finns också välutrustade dykfirmor, segelbåtar att hyra och allsköns motoriserade vattensporter. Trots detta är området utanför stranden naturreservat, vilket innebär att det finns mycket att titta på för snorklare och dykare. Här finns också mycket att välja på när det blir lunch- eller middagsdags. Stranden kantas av både enklare och mer avancerade restauranger, flera med mysiga uteserveringar. På Vings hotell Esmeralda Resort bor du granne med stranden, naturen och lugnet.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient är inspirerad av ett torg i en liten fransk by. Runtom finns restauranger för alla smaker och i mitten en scen. Flera kvällar i veckan bjuds det på underhållning och de kvällar scenen är tom brukar det räcka länge med folklivet runt det myllrande lilla torget. På väg tillbaka till hotellet kan man med fördel gå längs med stranden och njuta av Karibien.

På upptäcktsfärd i Karibien

Passa på att se så mycket som möjligt av Karibien när du är här. Det enklaste sättet är att besöka flera resmål på ön eller någon av öarna i närheten; Anguilla, Saba eller den gamla svenskkolonin St Barth med den charmerande huvudstaden Gustavia. Båtar till Anguilla och St Barth går till exempel från marinan i Marigot. Hyrbil är också en bra idé. Vägarna är bra och trafiken inte särskilt livlig, och med egen transport kan du ta dig runt på ön i din egen takt. Från Orient Bay kan du även upptäcka småöarna nära, exempelvis lilla Pinel Island med sina vackra stränder.

Våra kunder om Orient Bay

SÖK DIN RESA TILL Orient Bay