Se hotell (3)

Resor till Santo Tomas

Välkommen till en av Menorcas längsta stränder, en resa till Santo Tomas innebär en semester i lugn och ro med sköna utflykter på nära håll.
Under din resa till Santo Tomas möts du av en närmare två kilometer lång strand, med spännande snorkling bland klipporna i den östra änden och skön avkoppling på gyllene sand i den västra. Här kan du lätt tillbringa hela dagar av din resa, och skulle du bli hungrig eller törstig är det inte långt till något att äta eller dricka i Santo Tomas lilla centrum. Längs med byns lilla huvudgata finns nämligen ett bra urval av små restauranger och barer, ofta med dagens fångst eller andra lokala rätter på menyn. Santo Tomas är inte stort, vilket gör det perfekt för en semester där allt finns på nära håll, tillsammans med goda möjligheter till utflykter och upptäckter på resten av Menorca. Det är bara att hoppa på bussen som kör genom byn och njuta av det vackra landskapet längs vägen.

Bo bra i Santo Tomas

I Santo Tomas kan du välja mellan flera hotell i olika prisklasser. Vill du bo bra kan du välja eleganta Sol Beach House Menorca, som ligger på en liten udde ungefär mitt på stranden i Santo Tomas. Då kan du se fram emot en avkopplande resa på ett fint hotell med fantastiskt läge och åldersgräns. När du reser med Ving till Santo Tomas väljer du själv vilken dag du ska resa och hur länge du vill vara borta.

Upptäck Menorca

Menorca passar perfekt för utflykter eftersom avstånden är korta, kommunikationerna är bra och det finns mycket att göra och se. Ett besök i öns huvudstad, Mahón, är ett måste under din resa till Santo Tomas. Dit tar det mindre än en timme med buss innan du kan slå dig ner på ett café i hamnen, besöka marknaden på Placa del Carme eller spana in stadens utbud av shopping de välsorterade boutiquerna. Ciutadella är också värt ett besök med sina eleganta palats och sin imponerande 1300-talskatedral. Om du inte vill hoppa på bussen kan du promenera till byn Es Migjorn som ligger ett litet stycke inåt landet, för en lunch i lantliga omgivningar.
Bra att veta
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Hotell för vuxna
  • Lokala restauranger
  • Strandnära hotell

Våra kunder om Santo Tomas

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Santo Tomas