Se hotell (5)

Resor till Cala Galdana

Inför din resa till Cala Galdana kan du se fram emot att få bekanta dig närmre med en lång, vit sandstrand, små butiker och utmärkta restauranger.
Cala Galdana ligger skyddat inne i en djup bukt, mellan höga klippor. Härinne väntar en lång sandstrand, kantad av en fin strandpromenad med restauranger, barer och andra nöjen. Du är aldrig långt från vare sig det ena eller det andra, särskilt eftersom Cala Galdana inte är speciellt stort. Orten delas av en liten flod som mynnar i ena änden av stranden, runt den finner du ännu fler restauranger och lyfter du blicken en smula kan du beskåda de pinjeklädda kullar som omger byn och ger den en lite avskild känsla.

Vings resor till Cala Galdana

De flesta hotell i Cala Galdana ligger en bit från stranden, i grönskande trädgårdar utan störande trafik. När du väljer att resa till Cala Galdana med Ving kan du välja om du vill bo fint vid strandpromenaden eller lite billigare i en egen lägenhet. Vill du bo nära både stranden och byns centrum kan du bo på Artiem Audax Hotel, ett snyggt hotell med spa och 18-årsgräns. Hotellet har ett poolområde på hotellets sjätte våning med läcker panoramautsikt över Cala Galdana.

Se mer av Menorca

Menorca är som gjort för upptäcktsfärder, avstånden är korta, kommunikationerna är bra och det finns mycket att se och göra. Ett besök i öns huvudstad, Mahón, är ett måste. Från Cala Galdana tar det mindre än en timme med buss innan du kan slå dig ner på ett café i hamnen, besöka marknaden på Placa del Carme eller kanske ägna dig åt lite shopping i stadens välsorterade butiker. Ciutadella är också värt ett besök med sina eleganta palats och sin imponerande 1300-talskatedral. Du kan också vandra i Cala Galdanas gröna omgivningar eller kanske paddla kajak längs med kusten. En resa till Cala Galdana och Menorca bjuder på både små och stora semesterupplevelser.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Bra restauranger
  • Hotell för vuxna
  • Hotell från 2 till 5 vågor

Våra kunder om Cala Galdana

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Cala Galdana