Se hotell (4)

Resor till Son Bou

Bokar du en resa till Son Bou kan du se fram emot en semester i lugn och ro på en av Menorcas längsta stränder -perfekt för dig som ska resa med barn.
Son Bou är mycket populärt bland barnfamiljer som söker ett lugnt resmål med bra boende och en barnvänlig strand i natursköna omgivningar. Många som väljer att resa till Son Bou bor i lägenhet för att kunna ta semestern i sin egen takt. Eftersom en del av hotellen ligger en bit från stranden finns ett litet minitåg som kör runt i Son Bou och skonar både stora och små fötter. Dagarna i Son Bou tillbringar man gärna på stranden, där det finns mycket att göra; pedalo eller snorkling, till exempel. Och när kvällen kommer finns både restauranger, barer och till och med en liten bowlingbana för de som fortfarande har lite energi över efter en lång dag i solen.

Vings resor till Son Bou

De flesta hotell i Son Bou ligger som sagt ett stycke från stranden, i grönskande trädgårdar utan störande trafik. Reser du med Ving kan du välja om du vill bo i lägenhet eller på något av våra familjevänliga Family Selection-hotell. På Club Royal Son Bou bor du nära stranden och har mycket roligt för barn på hotellet, som barnklubb, lekplats och poolområden med vattenrutschbanor och piratskepp.

Se mer av Menorca

Det är lätt att ta sig runt på Menorca, och det finns mycket att se under din resa till Son Bou. Bara en kvart bort ligger Alaior, en by med anor från 1300-talet och gott om restauranger och butiker för dig som vill ha lite omväxling från det lugnare livet i Son Bou. Ännu ett stycke bort väntar öns huvudstad Mahón, och kör du åt andra hållet kommer du till den vackra gamla staden Ciutadella, där det bland annat finns ett vattenland. En resa till Son Bou och Menorca har mycket som frestar, för både stora och små.
Bra att veta
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Barnvänliga stränder
  • Hotell för familjer
  • Strandnära hotell

Våra kunder om Son Bou

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Son Bou