Se hotell (10)

Resor till Cala'n Bosch

På en resa till Cala'n Bosch njuter du av vackra stränder, en mysig marina och en avslappnad atmosfär på ett av Menorcas mest populära resmål.
Cala'n Bosch har allt: en livlig marina, fina stränder, avslappnat nöjesliv och till och med ett vattenland med en egen go cart-bana. Och kanske bäst av allt: Cala'n Bosch är inte större än att du kan gå överallt, om du inte vill ta det lilla minitåget som kör runt mellan byns olika attraktioner. Från marinan i Cala'n Bosch är det till exempel bara en kort promenad ner till den vackra stranden. Den ligger inne i en långgrund vik, omgiven av klippor och väl skyddad för vågor och strömmar, perfekt även för dig som ska resa med barn. Går du tio minuter till kommer du till stranden Som Xoriguer som ligger mer öppet och därför har fler vattensporter och andra nöjen. Det finns ett stort antal fornlämningar över hela ön varav de flesta nås med bil från Cala'n Bosch, exempelvis kan du besöka ruinerna i Poblat talaiòtic de Montefi och Poblat de Son Catlar.

Bo bra med Ving

Ving erbjuder både lägenheter och hotellrum i Cala'n Bosch, och eftersom byn inte är särskilt stor bor du aldrig långt från vare sig stranden eller marinan. Vill du bo lite lyxigare under din resa till Cala'n Bosch ska du välja Top Selection-hotellet La Quinta Menorca By PortBlue Boutique, som har 18-årsgräns och ligger ett litet stycke från marinan. Ska du resa med barn och gärna bor i lägenhet rekommenderas istället Family Selection-hotellet MarSenses Paradise Club & Spa. All Inclusive går att köpa till och på hotellet finns både barnklubb och pooler med vattenrutschbana.

Sköna kvällar i Cala'n Bosch

Den trivsamma marinan i Cala'n Bosch har en kanal som leder ut till havet, och längs kajen trängs massor av restauranger med menyer där du kan hitta det mesta, även om fisk och skaldjur finns på många. Det är ofta här kvällen både inleds och avslutas, med en god middag och efterföljande barhäng med utsikt över folklivet och båtarna som guppar i marinan. Den som vill kan också ägna sig åt en stunds shopping på kvällsmarknaden eller dras med av underhållningen på någon av de barer som lockar med levande musik.

Upptäck Menorca

För dig som vill utforska resten av Menorca under din resa är Cala'n Bosch en perfekt utgångspunkt.
Det är lätt att resa med buss till öns huvudstad Mahón för en lunch i hamnen, lite shopping eller ett besök i gindestilleriet Xoriguer där man framställer öns aromatiska gin. Men det finns mycket att uppleva även på närmare håll. Den vackra gamla staden Ciutadella ligger bara 20 minuter bort, och ska du resa med barn till Cala'n Bosch vill du säkert besöka vattenlandet Aquarock som du promenerar till på bara fem minuter från marinan. Ett lite annorlunda nöje för de större barnen är ridturerna som går längs de gamla vandringslederna runt ön, Cami des Cavalls.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Hotell för vuxna
  • Hotell för familjer
  • All Inclusive

Våra kunder om Cala'n Bosch

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Cala'n Bosch