Se hotell (23)

Resor till San Antonio

På din resa till San Antonio på Ibiza kan du förvänta dig fest dygnet runt, och lite till, som till exempel en utflykt runt ön för att se någon av dess vackra byar.
Kvällen börjar vid solnedgången, helst beundrad från det numera legendariska Café del Mar, eller någon av dess yngre grannar. Sedan fortsätter festen så länge du vill, för vissa slutar den inte förrän det är dags för frukost. Ungefär från mitten av juni till mitten av september finns det mycket som lockar under en resa till San Antonio, från stora klubbar som Es Paradis och Eden till de dussintals mindre klubbarna inne i stan eller längs med den eleganta strandpromenaden. Skulle det inte räcka kör discobussen från midnatt till alla stora nattklubbar på ön: Amnesia, Privilege, Pacha och många andra.

San Antonio i dagsljus

De som inte vill festa hela natten och sova hela dagen kan slå sig ner på stranden i Badia de San Antoni, bara ett stenkast från centrum. Längs den kilometerlånga stranden finns det gott om plats och skulle det bli för varmt i solen är det bara att ta sig upp till någon av de svala loungebarer som mer än gärna står till tjänst med avslappnande musik och något kallt att dricka. Ett tips är också att ta badbåten till badvikarna norr och söder om San Antonio, en välkommen omväxling till intensiteten inne i staden. Under din resa till San Antonio bör du inte heller missa ett besök i öns huvudstad; större, äldre och med ännu bättre shopping. Bussarna går flera gånger om dagen, en resa som bara tar tjugo minuter och bara kostar några euro.

Vings resor till San Antonio

När du bokar din resa till San Antonio med Ving kan du välja om du vill bo enklare uppe i stan eller lite lugnare strax utanför. Missa inte att boka en hyrbil samtidigt som du bokar din resa till San Antonio. Ibiza är som gjort för upptäcktsfärder och du behöver inte boka bil för hela din semester, några dagar räcker.
Bra att veta
  • Välj rum eller lägenhet
  • Hotell nära stranden
  • Bra nattliv
  • Valfri reslängd
  • Lång strandpromenad

Våra kunder om San Antonio

SÖK DIN RESA TILL San Antonio