Se hotell (7)

Resor till Santa Eulalia

Det kan hända att du förälskar dig i Santa Eulalia under din resa hit, staden har en helt egen stil; lite charmig och lite egensinnig på samma gång.
Santa Eulalia är Ibizas tredje största stad, och lever inte bara på turister. Det ger staden en skönt egen atmosfär, och passar perfekt för dig som vill se något av det riktiga Spanien under din resa. Här väntar en vardag med torghandel, kvartersbutiker och äldre herrar som sitter och samtalar på torget.

Strandliv i Santa Eulalia

Stranden i Santa Eulalia är nog en av Ibizas mest bekväma. Strandpromenaden följer den i hela dess längd, och det är aldrig långt till en afternoon tea eller en pint of beer. Det är först när stranden upphör vid marinan som tonen blir en annan. Här vilar både glänsande och dyrbara yachter, och butikerna och barerna i marinan är vana vid en helt annan typ av klientel än de som bor i staden. Under din resa till Santa Eulalia kan du välja fritt, elegansen i marinan eller det mer genuina intrycket inne i staden. Båda två har sin charm, och det är ju inget som hindrar att du tar det bästa av båda två.

Bo bra med Ving

När du bokar din resa till Santa Eulalia med Ving kan du välja mellan flera olika hotell, var och ett med sina fördelar. Vill du bo centralt i staden ska du ta en titt på det omtyckta hotellet Invisa Hotel La Cala. Det ligger mitt i centrum av staden och har 18-årsgräns. Eftersom Santa Eulalia inte är någon stor stad kan du egentligen välja att bo var du vill och ändå bekvämt promenera vart du än ska, vare sig du siktar på en drink på beachklubbarna nere vid floden, lite shopping i centrum eller en lunch i marinan.

Vings resor till Santa Eulalia

Tack vare att Vings resor till Ibiza genomförs med reguljärflyg kan du själv skräddarsy din resa till Santa Eulalia efter dina egna önskemål. Du kan med andra ord välja fritt vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan även kombinera flera resmål under din vistelse om du vill hinna med så mycket som möjligt under din semester.
Bra att veta
  • Hotell nära stranden
  • Bra shopping
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Santa Eulalia

SÖK DIN RESA TILL Santa Eulalia