Sunwing Arguineguín Seafront

Kanarieöarna med barn

Barnvänliga resmål på Kanarieöarna

Om du vill resa med barn till Kanarieöarna så har du hittat rätt. Här har vi samlat de bästa platserna på Gran Canaria, Teneriffa och Fuerteventura. Kanarieöarna är helt enkelt perfekt för en resa med barn – klimatet är behagligt året runt, flygtiden är relativt kort, sandstränderna är härliga och det finns en uppsjö av barnvänliga hotell och restauranger, varav de flesta erbjuder barnmenyer och barnstolar.

Barnvänliga resmål på Gran Canaria

Arguineguín

Arguineguín

Här finns ett av öns absolut bästa familjehotell – Sunwing Arguineguín Seafront. En bit härifrån ligger Anfi Beach, en mycket fin strand med importerad vit korallsand.

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Stort nöjesliv, men också ett bra resmål för barn. Stranden är lång, långgrund och går ända bort till Maspalomas härliga sanddyner.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Charmig fiskeby med långgrund strand på Gran Canarias sydvästkust. Här finns det också gott om restauranger med barnvänliga rätter på menyn.

Playa de Amadores

Playa de Amadores

En av Gran Canarias nyaste semesterorter, med fräscha, barnvänliga hotell och en underbart vacker vit sandstrand.

Puerto Rico

Puerto Rico

Välskött strand, stort restaurangutbud och bra hotell. Här ligger också vårt populära Family Garden-hotell Altamar, där barnens favoriter Lollo & Bernie hälsar på under vintersäsongen.

San Agustin

San Agustín

En välkänd, vänlig och välordnad semesterort som Ving har haft resor till ända sedan 60-talet. Här finns bland annat en långgrund strand med mörk lavasand.

Fler barnvänliga kanarieöar

Teneriffa

Teneriffa

De barnvänliga stränderna ligger på öns sydsida, i Playa de las Américas och Los Cristianos. I Playa de Las Américas ligger dessutom vårt prisbelönta familjehotell Sunwing Fañabé Beach.

Fuerteventura

Fuerteventura

Både Corralejo och Jandía har kilometerlånga, långgrunda sandstränder. I Jandía hittar du dessutom ett av våra Family Garden-hotell.

Hitta din resa med barn till Kanarieöarna

Du kan sortera på exempelvis familjehotell, barnpool, strandläge och faciliteter på rummet

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell