Konferensresor hos Ving

Konferensresmål utomlands

En välplanerad konferensresa eller kickoff är ett enkelt sätt att stärka sammanhållningen och öka trivseln och effektiviteten på arbetsplatsen. Och att lägga den utomlands behöver inte bli dyrare – bara väsentligt mycket roligare.

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål, utan onödiga mellanhänder. Över 35 år och tiotusentals arrangerade konferensresor har format oss till det vi är idag – bäst i branschen.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt reseförslag.

Kontakta oss

Vi har skräddarsytt konferensresor för såväl små som stora företag i över 35 år. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en konferensresa som passar just ert företag.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se

Populära resmål för konferensresor
Mallorca är ett populärt resmål för konferensresor

Mallorca

En favorit bland väldigt många! Här hittar du den sköna stämningen på tapasbarerna i Palma, hav, berg och ljuvliga stränder. Här finns Sunwing Family Resorts i både Alcudia och i Cala Bona – perfekta hotell för din konferens på Mallorca.

En favorit bland väldigt många! Här finns Sunwing Family Resorts i både Alcudia och i Cala Bona – perfekta hotell för din konferens på Mallorca.

Grekland är ett populärt resmål för konferensresor

Grekland

På omtyckta öarna Rhodos och Kreta har vi arrangerat många omtyckta konferensresor. Här kan ni se fram emot bra konferensanläggningar, shopping, mängder av restauranger och ett otroligt trevligt nöjesliv.

Konferensresor till Kroatien

Kroatien

Kroatien är en populär uppstickare bland våra konferensresmål. En perfekt blandning av spännande utflykter, avkoppling och moderna konferensmöjligheter. Här lockar också historiska städer, azurblått hav och grönskande omgivningar. Kanske bor ni på stilrena Bluesun Soline i Brela, eller eleganta Le Meridien i Split.

Kroatien är en populär uppstickare bland våra konferensresmål. En perfekt blandning av spännande utflykter, avkoppling och moderna konferensmöjligheter.

Kanarieöarna är ett populärt resmål för konferensresor

Kanarieöarna

På älskade Gran Canaria och Teneriffa finns alla möjligheter till en riktigt lyckad konferens. Solen och havet, gott om spännande aktiviteter, storstadens shopping- och nöjesutbud och riktigt bra konferenshotell.

Cypern är ett populärt resmål för konferensresor

Cypern

Cypern är ett solsäkert resmål. Här ligger vårt nyrenoverade och högklassiga hotell Sunwing Sandy Bay Beach där ni bland annat får tillgång till välutrustade konferenslokaler och egen konferensvärd.

Cypern är ett solsäkert resmål. Här ligger vårt nyrenoverade och högklassiga konferenshotell Sunwing Sandy Bay Beach.

Konferenshotell utomlands

Vi har konferenshotell med faciliteter för såväl små som stora företag. Kontakta oss för fler förslag.

Sunwing Kallithea – konferenshotell på Rhodos
Sunwing

Sunwing på Rhodos

Sunwing Kallithea Beach är ett populärt hotell vid en av Rhodos bästa stränder, cirka fyra kilometer från mysiga Rhodos stad. Stort hotellområde med fem konferenslokaler, bra restauranger och många pooler.

Sunprime Atlantic View – konferenshotell på Mallorca
Sunprime

Sunprime på Gran Canaria

Sunprime Atlantic View finns ett stort, härligt poolområde med inte mindre än tre uppvärmda pooler. I restaurangen serveras sofistikerad mat tillsammans med utvalda drycker.

Ocean Beach Club – konferenshotell på Kreta
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club på Kreta

Ocean Beach Club vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa, gym och SATS-klasser.

Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.

Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta resan.

Tel: 0771-345 678
E-post: groups@ving.se