Konferenshotell utomlands

Utvalda hotell som passar större grupper

Konferenshotell utomlands

Grupp- och konferenshotell utomlands

I vårt utbud av konferenshotell finns många hotell som passar perfekt för en grupp eller konferensresa utomlands.

Kontakta vår grupp- och konferensavdelning för en kostnadsfri offert.

Planerar ni årets eller nästa års grupp -eller konferensresa? Varför inte göra det lilla extra och spendera den i värmen.
Att åka till ett konferenshotell utomlands på en grupp- eller konferens är sällan dyrare än att hålla den hemma, plus att vinsterna blir så många fler, värme, äventyr, kultur och mycket annat finns direkt runt knuten.

Många av konferenshotellen är också utmärkta hotell för en större gruppresa – är ni en bridgeklubb, fotbollslag, klass, vänner, släkt? Oavsett tillfälle finns det skäl för en resa till värmen!

Sunprime Hotels som konferenshotell

Konferens på Sunprime Hotels

På våra Sunprime Hotels har du tillgång till all nödvändig utrustning och konferensvärden ser till att allt fungerar. Lägger man till hotellets högklassiga mat- & vinutbud, det stora poolområdet, och närheten till bra golfbanor och andra aktiviteter, ja då är något av våra Sunprime svårslaget som konferensanläggning.

Sunwing Resorts som konferenshotell

Konferens på Sunwing Resorts

Vi har konferensmöjligheter på flera av våra Sunwing Family Resorts med en konferensvärd som ser till att allt fungerar som det ska. Lägg till förstklassig mat och dryck, underhållning, stora poolområden och Sunwing blir det självklara valet för nästa konferens.

Vings konferenshotell

Fler konferenshotell utomlands

I vårt utbud har vi massor av hotell av varierande karaktär som passar för konferens- och gruppresor. Här har vår Grupp & Konferensavdelning samlat några favoriter.

Mer information

Träningshotell utomlands

Träningshotell utomlands

Planerar du en träningsresa utomlands? Vi har flera träningshotell som passar utmärkt som bas för träningsresan.

Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.

Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta resan.

Tel: 0771-345 678
E-post: groups@ving.se